ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διάρρηξη-μυστήριο στο γνωστό ακίνητο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Διάρρηξη-μυστήριο στο γνωστό ακίνητο του Άκη Τσοχατζόπουλου
ΑΝΤ1

Άγνωστοι διέρρηξαν -μάλλον χρησιμοποιώντας τα κλειδιά μάλιστα- το γνωστό πανάκριβο ακίνητο του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και προέβησαν σε λεηλασίες.

Όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, οι άγνωστοι μάλλον εισήλθαν σαν... κύριοι με τα κλειδιά και εντός του ακινήτου λεηλάτησαν ότι έβρισκαν. Ωστόσο, ο ίδιος εκτιμά ότι ο σκοπός τους ήταν ο εντοπισμός συγκεκριμένων εγγράφων.

Ο δικηγόρος διατηρεί συγκεκριμένες υπόνοιες για το ποιος μπορεί να το έκανε αυτό, ενώ δεν είναι σε θέση ακόμα να τις αναφέρει.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν φωτογραφίες μέσα από το ακίνητο, όπου φαίνεται ότι οι άγνωστοι λεηλάτησαν τα πάντα, δηλαδή ακριβά έπιπλα και αντικείμενα, ενώ ξήλωσαν μέχρι και τα πατώματα.

Θυμίζεται ότι πρόκειται για μια μεζονέτα τριών επιπέδων, 200 τετραγωνικών ανά όροφο, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, με αντικειμενική αξία πάνω από 10.000 ευρώ το τετραγωνικό.

Από τον Απρίλιο του 2012 δε, έχει περάσει στην κυριότητα του δημοσίου, το οποίο εδώ και 10 χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα για την αξιοποίησή του.

Δείτε το ρεπορτάζ: