ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις -Έρχονται τουλάχιστον 3 εντάλματα σύλληψης

Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις -Έρχονται τουλάχιστον 3 εντάλματα σύλληψης

Η 12χρονη, συγκεκριμένα, στην τελευταία της κατάθεση έκανε λόγο για άλλα 13 άτομα με τα οποία βρέθηκε σε οίκο ανοχής ή στα Σεπόλια και την βίασαν.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, μετά και την πρόσφατη κατάθεσή της στην αστυνομία, στην οποία αναγνώρισε κι άλλα πρόσωπα βιαστών.

Η 12χρονη, συγκεκριμένα, στην τελευταία της κατάθεση έκανε λόγο για άλλα 13 άτομα με τα οποία βρέθηκε σε οίκο ανοχής ή στα Σεπόλια και την βίασαν.

Από την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως τουλάχιστον 3 άτομα και οι ταυτοποιήσεις συνεχίζονται, ενώ αναμένονται τουλάχιστον τρία εντάλματα σύλληψης.

Αθωώνει τη μητέρα της η 12χρονη

Την αθωότητα της μητέρας της φέρεται να προσπάθησε να αποδείξει η 12χρονη στην τελευταία της, την τέταρτη κατά σειρά, κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση την 1η Νοεμβρίου.

Το κορίτσι δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις από την παιδοψυχολόγο και υποστήριξε ότι έλεγε ψέματα στη μητέρα της ότι «βγαίνει στην πλατεία». Εκείνη συνέχισε να την παίρνει τηλέφωνο και τότε η 12χρονη επέστρεφε στο σπίτι.

Σε κομμάτια της κατάθεσης που αποκαλύπτει το MEGA, η 12χρονη φέρεται να αναφέρει: «Είχα δύο κινητά. Η μαμά μου τα έβλεπε. Έβλεπε με ποιους μιλάω, αλλά δεν… Εγώ τα διέγραφα. Είχα δικό μου κωδικό. Η μαμά μου δεν το γνώριζε. Μου είχε ζητήσει να κοιτάξει το κινητό για να δει με ποιον μιλάω. Εγώ τα έσβηνα τα μηνύματα».

Παράλληλα υποστηρίζει ότι η μητέρα της μπορούσε να δει κάποια από τα social media της 12χρονης, όχι όμως και το Blindchat, στο οποίο οι επίδοξοι βιαστές της προσπαθούσαν να την προσεγγίσουν. «Η μαμά μου έβλεπε το Instagram. Το Blindchat ήταν σε φάκελο που είχα κρύψει. Δεν ήταν εύκολο να βρει την εφαρμογή».

Ο ρόλος του «Μιχάλη»

Η 12χρονη όμως αποκάλυψε στην κατάθεσή της και τον ρόλο του «Μιχάλη», που φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στους βιασμούς της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στη δικογραφία υπάρχει μήνυμα από έναν από τους άντρες που συνομίλησαν με το 12χρονη κορίτσι, που της λέει ότι «τη βρήκε μέσω του Μιχάλη».

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ του MEGA, πρόκειται για τον 25χρονο που λειτουργούσε ως «αλιευτής πελατών». Της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία κάτι που η ανήλικη αρνούνταν.

Μιχάλης: Εγώ φταίω που σου κανονίζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 ευρώ για δύο ώρες;

12χρονη: Σιγά που κανονίζεις... Όχι σε ξενοδοχείο. Και θα δω γιατί έχω τον ''άντρα'' μου τώρα και μου δίνει 400 ευρώ.

Μιχάλης: Σε ξενοδοχείο θέλει να έρθει να σε [βρει] και να είσαι στο Μεταξουργείο και να σε ξαναγυρίσει.

12χρονη: Όχι. Πρώτον εκεί έχω πάει. Όχι φίλε, ξενοδοχείο δεν γουστάρω.

Μιχάλης: Σε άλλο ξενοδοχείο πας;

12χρονη: Όχι, σε κανένα.

Μιχάλης: Εσύ χάνεις...

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά και αυτός έβρισκε φίλους του», είχε πει η 12χρονη στην αστυνομία.