ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: Μετά τον καυγά τη μαχαίρωσε στον λαιμό

Άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: Μετά τον καυγά τη μαχαίρωσε στον λαιμό
Ο τόπος του αγρίου εγκλήματος στο Μαρούσι, όπου η 17χρονη μαχαίρωσε πολλές φορές στον λαιμό και σκότωσε την 22χρονη μετά από διαμάχη που είχαν.
Newsbomb.gr / Αλέξανδρος Γαστεράτος

Μαρούσι: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στο Μαρούσι, με θύμα μια 22χρονη και δράστιδα μια 17χρονη. Τη φιλοξενούσε στο σπίτι της, είχαν στενή σχέση αλλά τη σκότωσε με απανωτές μαχαιριές στον λαιμό.

Φρίκη στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής (11/12), καθώς μια 22χρονη έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές που δέχθηκε στον λαιμό από τη 17χρονη φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη και η 17χρονη διατηρούσαν στενή σχέση και μάλιστα η δεύτερη ήταν φιλοξενούμενη της πρώτης στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι δύο γυναίκες καυγάδισαν άγρια, όπως λένε περίοικοι, και η 17χρονη χτύπησε πολλές φορές με μαχαίρι στον λαιμό την 22χρονη. Στη συνέχεια, όπως λένε πληροφορίες, ο πατέρας της 17χρονης ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία για το άγριο έγκλημα με αποτέλεσμα τη σύλληψη της ανήλικης η οποία φέρεται να πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή για αυτά.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν άμεσα όλη την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα, με τα τραύματα στον λαιμό της από το αιχμηρό αντικείμενο να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή, σε ένα αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ.

Λίγη ώρα αργότερα, στο διαμέρισμα έφτασε και μία γυναίκα που θύμιζε φιγούρα αρχαίας τραγωδίας, θρηνώντας την 22χρονη, η οποία εικάζεται πως είναι η μητέρα της. Ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος λόγω της αγριότητας του εγκλήματος αλλά και των ερευνών που διεξάγει η ΕΛΑΣ για την υπόθεση, με τη 17χρονη, όπως αναφέραμε, να έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της 22χρονης.