ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κινηματογραφική καταδίωξη από τη Βούλα μέχρι το Μενίδι

Κινηματογραφική καταδίωξη από τη Βούλα μέχρι το Μενίδι
Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.
(Πηγή: Intime News)

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/12) ανάμεσα σε αστυνομικούς και δύο άτομα που επιχείρησαν να κλέψουν καταλύτη από ένα σταθμευμένο όχημα στην περιοχή της Βούλας.

Κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης ανάμεσα σε αστυνομικούς και δύο άτομα που αποπειράθηκαν να κλέψουν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα στην περιοχή της Βούλας.

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στο σημείο είδαν ύποπτες κινήσεις και ζήτησαν από τους δύο άντρες να σταματήσουν για έλεγχο. Εκείνοι επιβιβάστηκαν με γρήγορες κινήσεις σε αυτοκίνητο και ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης, ζήτησαν ενισχύσεις και ξεκίνησαν καταδίωξη, με σημείο εκκίνησης την παραλιακή λεωφόρο και κατάληξη το Μενίδι και συγκεκριμένα τη συμβολή των οδών Σ. Βρεττού και Δαμιανού.

Εκεί ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. αυτοκίνητο να «καρφωθεί» σε τοίχο και να ακινητοποιηθεί. Οι επιβάτες κατέβηκαν γρήγορα και άρχισαν να τρέχουν, με τους αστυνομικούς να περνούν τελικά χειροπέδες σε δύο άνδρες ηλικίας 30 και 24 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σχετικές ειδήσεις

Βούλα: 80χρονος σε αντίθετο ρεύμα στη Βουλιαγμένης -Συγκρούστηκε με ΙΧ

Αλεπού κυκλοφορεί στους δρόμους του δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση σε Άνω Λιόσια, Μενίδι και Ζεφύρι