ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: 25χρονη άρπαξε κοσμήματα άνω των 600.000 ευρώ

Χαλκιδική: 25χρονη άρπαξε κοσμήματα άνω των 600.000 ευρώ

Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της αντικλείδι από το σπίτι και το κοσμηματοπωλείο που παραβίασε, καθώς και τηλεχειριστήριο για το μεταλλικό ρολό ασφαλείας του καταστήματος

Μια 25χρονη κατάφερε και άρπαξε από κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές του Νοεμβρίου, κοσμήματα αξίας εξακοσίων χιλιάδων ευρώ, καθώς και 350 ευρώ σε μετρητά.

Την ίδια μέρα επιχείρησε ανεπιτυχώς να εισέλθει παράνομα και στο σπίτι της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου. Ωστόσο, δεν τα παράτησε και ξαναπροσπάθησε στις 17 Νοεμβρίου να παραβιάσει εκ νέου την ίδια οικία, όπου αυτή τη φορά αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ.

Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της αντικλείδι από το σπίτι και το κοσμηματοπωλείο που παραβίασε, καθώς και τηλεχειριστήριο για το μεταλλικό ρολό ασφαλείας του καταστήματος.

Στην έρευνα των αστυνομικών, αποκαλύφθηκε πως η δράστιδα, με σκοπό τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατέβαλε το ποσό των 11.000 ευρώ για να αγοράσει αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της κλοπής και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έκλεψαν την τσάντα του Τέλλογλου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έπεσε θύμα κλοπής - Τι έγραψε στο Instagram