ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μοσχάτο: Θρίλερ με το θάνατο του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος

Περιπολικό
INTIME

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον απαγχονισμό του 50χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην οδό Άνδρου στο Μοσχάτο . Ανοικτό το σενάριο της αυτοκτονίας

Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/1) στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, περίοικοι άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα 2ο ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Άνδρου και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Μία 50χρονη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του άτυχου άνδρα άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι όταν μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν τον 50χρονο κρεμασμένο από αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο.

Αυτή η γυναίκα που εξετάζεται από τις Αρχές φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα και πως πήγε στο σπίτι του για να τα διεκδικήσει.

Σχετικά με τις πληροφορίες για τις φωνές, η 50χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι με τον 50χρονο τσακώθηκαν για την προσωπική τους οικονομική διαφορά και πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τον απαγχονισμό του. Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι συγγενικό πρόσωπο, απλά γνωστή του.

Η έρευνα γίνεται για να εξακριβωθεί εάν αυτά που λέει η γυναίκα είναι αλήθεια. Παράλληλα οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εξακριβώσουν εάν πήγε μόνη της στο σπίτι του 50χρονου προκειμένου να αποκλείσουν το ενδεχόμενο παρουσίας και άλλων ατόμων στο σπίτι.

Να σημειωθεί πως ο απαγχονισμένος άνδρας βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και έμενε μόνος του στο διαμέρισμα.

Πάντως το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι η αυτοκτονία, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και η οικονομική διαφορά που φέρεται να είχε ο 50χρονος με την 50χρονη γυναίκα.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η 50χρόνη έδωσε κατάθεση για το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.