ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ωρωπός: Η στιγμή που αστυνομικοί μπαίνουν στο σπίτι αργηχού σπείρας που ξάφριζε σπίτια

Ωρωπός: Η στιγμή που αστυνομικοί μπαίνουν στο σπίτι αργηχού σπείρας που ξάφριζε σπίτια
Oι αστυνομικοί έκοψαν με ειδικά μηχανήματα τα ταβάνια από γυψοσανίδες, προκειμένου να εντοπίσουν κλοπιμαία και κρυμμένα ναρκωτικά στον Ωρωπό. 
Glomex/ΕΡΤ

αστυνομικοί έκοψαν με ειδικά μηχανήματα τα ταβάνια από γυψοσανίδες, προκειμένου να εντοπίσουν κλοπιμαία και κρυμμένα ναρκωτικά στον Ωρωπό

Βίντεο από την επιχείρηση των αστυνομικών για την εξάρθρωση της σπείρας που «τρύπωνε» σε σπίτια στον Ωρωπό έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, οι οποίοι πήραν μέρος στην επιχειίρηση, να σπάνε την πόρτα του σπιτιού του αρχηγικού μέλους της σπείρας στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και στη συνέχεια να διεξάγουν έρευνες στον χώρο.

Οι αστυνομικοί έκοψαν, μάλιστα, με ειδικά μηχανήματα τα ταβάνια από γυψοσανίδες, προκειμένου να εντοπίσουν κλοπιμαία και κρυμμένα ναρκωτικά.

Στο ίδιο βίντεο φαίνονται μέλη της σπείρας να «πανηγυρίζουν» σκορπώντας χρήματα από τα σπίτια που είχαν ρημάξει καθώς η λεία τους εκτιμάται σε τουλάχιστον 100.000 ευρώ.

Στη συντονισμένη επιχείρηση που έγινε την Τετάρτη (25/1) συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ομάδας ΟΠΚΕ, καθώς και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, που συνέλαβαν τρία μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ατόμων, τα οποία αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, τελεσθείσες και σε απόπειρα από άτομα που έχουν ενωθεί για το σκοπό αυτό, κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση καθώς και ληστρική κλοπή.