ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Ιωνία: Παράπλευρη απώλεια ο νεκρός από πυροβολισμούς

Νέα Ιωνία, πυροβολισμοί
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο νεκρός δεν έχει καμία σχέση με την παρέα των 7 Αλβανών που διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν έξω από καφετέρια στη Νέα Ιωνία

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Νέα Ιωνία, με έναν Αλβανό να πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς έξω από καφετέρια με ναργιλέδες.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο νεκρός δεν έχει καμία σχέση με την παρέα των 7 Αλβανών που διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23:40 όταν παρέα Αλβανών, 7 ατόμων, βρέθηκε σε καφετέρια με ναργιλέδες, και άρχισε να διαπληκτίζεται ακόμη και πριν κάτσει στο τραπέζι. Μετά από λίγη ώρα, οι Αλβανοί βγήκαν έξω από την καφετέρια, φωνάζοντας και συνεχίζοντας τον καυγά. Μάλιστα, ένας από τη συγκεκριμένη παρέα, έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Μια από τις σφαίρες βρήκε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν Αλβανό που βρισκόταν τυχαία στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι οι Αλβανοί μετά τους πυροβολισμούς εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού των δραστών.

Στο σημείο βρέθηκε ένα τζιπ, το οποίο ελέγχεται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς, προκειμένου να βρεθεί οποιοδήποτε ίχνος των δραστών.

Το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας θα βοηθήσει τους αστυνομικούς να καταλάβουν πώς έφτασαν στην καφετέρια αλλά και την διαδρομή διαφυγής τους. Στο μεταξύ, όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής, «άκουσα 6 με 7 πυροβολισμούς, πετάχτηκα έξω και είδα κόσμο. Ο χτυπημένος ήταν ξαπλωμένος και μίλησε με μια κοπέλα».

Όπως ανέφερε ο κάτοικος της Νέας Ιωνίας, ο δράστης διέφυγε με ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού από το σημείο των πυροβολισμών ενώ το θύμα του είχε τις αισθήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο με πυροβολισμούς και έναν νεκρό, ο οποίος ήταν παράπλευρη απώλεια, σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε το Newsbomb.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα από ομάδα αγνώστων που άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ο άνδρας αρχικά διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του.

Σχετικές ειδήσεις