ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γρεβενά: Προφυλακιστέος ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του

Γρεβενά: Προφυλακιστέος ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του
Pixabay

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου από τα Γρεβενά ζήτησε να γίνει πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς παιδοψυχολόγους για να καταθέσει το 16χρονο κορίτσι.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη κόρη του, στα Γρεβενά, ο οποίος συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του. Ο 41χρονος οδηγήθηκε σήμερα (24/3) ενώπιον της ανακρίτριας με τις κατηγορίες του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο παιδί και της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων.

Ο δικηγόρος του ζήτησε να γίνει πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς παιδοψυχολόγους για να καταθέσει το 16χρονο κορίτσι, το οποίο βρίσκεται συνεχώς υπό την παρακολούθηση ψυχολόγων.

Η 16χρονη, μαθήτρια σήμερα της τρίτης Λυκείου με την συμπεριφορά της προξένησε το ενδιαφέρον της κοινωνικής λειτουργού και ψυχολόγου του σχολείου, ενώ το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν στο σχολείο με μελανιές και κακοποιημένη. Μετά από συζητήσεις της εκμυστηρεύτηκε τα περιστατικά της σεξουαλικής βίας από τον πατέρα της που ξεκίνησαν το 2018.

Ο 41χρονος, που έχει άλλα δύο παιδιά στην ηλικία των 18 και 5 ετών, συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο Εισαγγελέας Γρεβενών με τις κατηγορίες.