ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Ο 66χρονος λυράρης εξετάστηκε το 2022 για πορνογραφία με θύμα ανήλικο κορίτσι

Ηράκλειο: Ο 66χρονος λυράρης εξετάστηκε το 2022 για πορνογραφία με θύμα ανήλικο κορίτσι

Ο 66χρονος λυράρης είχε απασχολήσει τις Αρχές και τον Δεκέμβριο του 2022 για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Ο 66χρονος λυράρης που οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 11χρονου αγοριού ζήτησε προθεσμία και την έλαβε για την Παρασκευή.

Ωστόσο νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη δράση του 66χρονου φερόμενου βιαστή. Σύμφωνα με το neakriti.gr τον Δεκέμβριο του 2022, ο κατηγορούμενος είχε κληθεί να καταθέσεις στις Αρχές για μια ακόμα υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με θύμα τότε ένα ανήλικο κορίτσι.

Μέσα στην ημέρα η προσαγωγή του 66χρονου μουσικού έγινε με αντιπερισπασμό από την αστυνομία με αρκετό κόσμο να βρίσκεται έξω από το δικαστικό Μέγαρο. Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, λέγοντας πως δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας και σε θέση να δημιουργήσει τα διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρεται στη δικογραφία ότι δημιούργησε για να ωθήσει το παιδί και σε άλλα άτομα.

Συγκλονίζει ο 15χρονος που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον λυράρη - «Λυτρώθηκα»

Ο πλέον 15χρονος που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον λυράρη νιώθει πλέον λυτρωμένος μετά από τρία βασανιστικά χρόνια, όπου βιαζόταν σωματικά και ψυχικά και εκδιδόταν χωρίς τη θέλησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, κ. Γεώργιος Κοκοσάλης μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου και μετέφερε όσα είπε το παιδί στη μητέρα του. Συγκεκριμένα πλέον νιώθει λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά που έχουν βρεθεί στη θέση του να μιλήσουν και να ανοίξουν επιτέλους τα στόματα για να νικήσουν τον φόβο και να λυτρωθούν.

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν!», αναφέρει στο μήνυμά του ο 15χρονος.

Η μητέρα του αγοριού με τη σειρά της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου λυράρη προκειμένου να προστατευθούν κι άλλα παιδιά. «Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν τα παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση… Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του.