ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Δημήτριος: Συμπλοκή 20 ανηλίκων - Εντοπίστηκε σφυρί έξω από εμπορικό κέντρο

Άγιος Δημήτριος: Συμπλοκή 20 ανηλίκων - Εντοπίστηκε σφυρί έξω από εμπορικό κέντρο

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στη συμπλοκή έξω από εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο ενεπλάκησαν δύο ομάδες από 10 άτομα και υπήρξαν τρεις τραυματίες

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής έξω από γνωστό εμπορικό κέντρο, στον Άγιο Δημήτριο, καθώς υπήρξε συμπλοκή με τη συμμετοχή τουλάχιστον 20 ανηλίκων.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στη συμπλοκή ενεπλάκησαν δύο ομάδες από 10 άτομα και υπήρξαν τρεις τραυματίες. Στις Αρχές σήμανε συναγερμός και στο σημείο βρέθηκαν αμέσως αστυνομικοί για να διερευνήσουν το περιστατικό. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφυρί, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, κάνουν έρευνες τόσο για το αν το σφυρί χρησιμοποιήθηκε και προκάλεσε τους τραυματισμούς όσο και για αίτια του συμβάντος και αν εμπλέκονται σε αυτό συμμορίες ανηλίκων στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για αντίπαλες ομάδες οπαδών, οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 6-7 ταυτοποιήσεις.

Η κατάσταση των τραυματιών από τη συμπλοκή στον Άγιο Δημήτριο

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος, που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 15χρονος, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Η υγεία και των δύο δεν διατρέχει κίνδυνο.