ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ο αστυνομικός bodybuilder δάνειζε το όπλο του στους τράπερς για να βγάζουν φωτογραφίες

Ο αστυνομικός bodybuilder δάνειζε το όπλο του στους τράπερς για να βγάζουν φωτογραφίες
Glomex

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός bodybuilder, ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όχημα.

Στο μικροσκόπιο των Aρχών έχουν μπει και οι πληροφορίες ότι ο αστυνομικός, που κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά χρησιμοποιώντας το περιπολικό, φέρεται να δάνειζε συχνά το υπηρεσιακό του όπλο σε τραπερς φίλους του προκειμένου να φωτογραφίζονται ή να τραβούν βίντεο κλιπ.

Συγκεκριμένα, εξετάζεται η περίπτωση του 26χρονου τράπερ ο οποίος πόζαρε σε κλαμπ της Αθήνας κρατώντας δύο όπλα, τον Δεκέμβριο του 2021. Το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει είχε προκαλέσει σάλο καθώς το ένα όπλο παρέπεμπε σε αυτά που έχουν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ.

Ωστόσο, ο 26χρονος είχε δηλώσει τότε πως το όπλο ήταν ρέπλικα και το είχε για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ, χωρίς να προχωρήσει περαιτέρω η έρευνα.

Ο 33χρονος αστυνομικός είχε διωχθεί από την ομάδα ΔΙΑΣ το 2019, ενώ πολλοί συνάδελφοί του έλεγαν ότι αμελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα. Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε χαρακτηριστικά: «Συνήθως πήγαινε με τα μπουκαλάκια που είχε τις πρωτεΐνες, καθόταν νωχελικά, μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν εκτελούσε τα καθήκοντά του».

Οι Αρχές αυτή τη στιγμή κάνουν φύλλο και φτερό τα ψηφιακά μέσα του 33χρονου, καθώς εκτιμούν ότι προμήθευε και άλλους συναδέλφους του με κάνναβη και αναβολικά. Πελάτης του ήταν και ένας 34χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος φέρεται να ψώνιζε ναρκωτικά για προσωπική του χρήση. Σύμφωνα, ωστόσο, με τον δικηγόρο του αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με το κύκλωμα.

Και οι δύο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και έχει διαταχθεί σε βάρος τους ΕΔΕ, ενώ αύριο (12/4) αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή.

Πάρτι και ναρκωτικά

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στους αδιάφθορους έφτασαν καταγγελίες ότι ο αστυνομικός διακινούσε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά σε πριβέ πάρτι της υψηλής κοινωνίας σε βόρεια και νότια προάστια ακόμα και την περίοδο του κορονοϊού. Πάρτι στα οποία πήγαινε πάντα μαζί με τους τράπερς που προστάτευε.

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι αμείλικτη σε φαινόμενα διαφθοράς», τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως αναφέρεται στις κατηγορίες σε βάρος του αστυνομικού, ο 33χρονος διακινούσε τις παράνομες ουσίες από τον Οκτώβριο του 2022. Τα ναρκωτικά φέρεται ότι τα έκρυβε στο σπίτι του ενώ στενή του συνεργάτιδα στο κόλπο ήταν η σύντροφός του, η οποία επίσης συνελήφθη. Πελάτης του αστυφύλακα ήταν και ένας 34χρονος ειδικός φρουρός με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ, ο οποίος φέρεται να ψώνιζε από τον ίδιο κάνναβη για προσωπική του χρήση και συνελήφθη.

Ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (12/4) στον ανακριτή. «Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλα κυκλώματα, το ποιοι είναι οι συνεργοί του και εάν εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι διάλογοι του αστυνομικού με τον εμπλεκόμενο

Οι κινήσεις και οι επαφές του 33χρονου και των λοιπών εμπλεκόμενων στην υπόθεση ελέγχονται από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, στο επίκεντρο είναι οι διάλογοί τους, οι οποίοι είναι αποκαλυπτικοί.

Αστυνομικός: Θα τραβηχτώ για κάτι καλό, δεν μπορώ σήμερα, γι' αυτό στο λέω.

Εμπλεκόμενος: Ό,τι γουστάρεις.

Αστυνομικός: Τώρα, άμα πας από τον «γείτονα» να μου πεις να πάω (...) από τον γείτονα, να μην ξανατρέχω σαν τον...

Σε άλλο διάλογο οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση δείχνουν να έχουν θορυβηθεί από την παρουσία αστυνομικών της Ομάδας Ζήτα στην περιοχή, όπου φέρονται να έχουν κανονίσει συνάντηση, με αποτέλεσμα να αλλάζουν τον τόπο του ραντεβού.

Εμπλεκόμενος: Να βγεις, να έρθεις να με βρεις, είναι ζητάδες εκεί δίπλα στο σπίτι μου.

Αστυνομικός: Τι έχει;

Εμπλεκόμενος: Τίποτα δεν ξέρω, εκεί είναι σταματημένο.

«Πρωταγωνιστής» στο ξύλο στα μουσικά βραβεία ο αστυνομικός

«Πρωταγωνιστής» στο ξύλο που είχε πέσει στα μουσικά βραβεία του Mad εμφανίζεται να είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.

Στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA ο αστυνομικός εμφανίζεται να είναι στην παρέα που ακολουθεί τον τράπερ και εμφανίζεται να πιάνεται στα χέρια με την παρέα του άλλου τράπερ. Μάλιστα, το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό είχε κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και είχε αμαυρώσει τα μουσικά βραβεία, με αρκετούς να καταγγέλλουν τους δύο τράπερ.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα, με το MEGA, ήταν στην παρέα του Snik, στου οποίου το βίντεοκλιπ είχε πάρει μέρος.

Στο videoclip ενός εκ των πιο γνωστών κομματιών του τράπερ Snik, το «Medusa» είχε πάρει μέρος ο αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

Ο αστυνομικός φέρεται μάλιστα να ήταν στην προστασία του τράπερ. Στο videoclip, εμφανίζεται δίπλα στον καλλιτέχνη, φορώντας πάντως ένα μαντήλι το οποίο καλύπτει τα χαρακτηριστικά του.

Το videoclip έχει γυριστεί το 2018 και έχει στο youtube 29 εκατομμύρια views.

Σχετικές ειδήσεις