ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΩΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ - «ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στα κρατητήρια ο Μπόρις Κλέιμαν -Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή

Στα κρατητήρια ο Μπόρις Κλέιμαν -Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή
Intime / φωτογραφία αρχείου

Σε κακή κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κοιμήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, βρισκόμενος σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να λάβει τη δικογραφία και βάσει αυτής θα ετοιμάσει την απολογία του για τη Μεγάλη Πέμπτη, οπότε και θα παρουσιαστεί στον ανακριτή, μαζί με άλλον έναν ποδοσφαιριστή που φέρεται να ήταν μαζί του στο Κολωνάκι.

Οι Αρχές κρίνουν ως ιδιαίτερα σοβαρή την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και κατοχή ναρκωτικών. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας βρέθηκε σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου, όπου φέρεται να προσέγγισε μια 17χρονη.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν 9 άτομα με αφορμή τον καυγά μεταξύ ατόμων των δύο πλευρών. Η 17χρονη ήταν με μία παρέα Βέλγων που ήρθαν στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν ο 33χρονος τερματοφύλακας επιτέθηκε και κακοποίησε σεξουαλικά την φίλη τους και συμμαθήτριά τους μέσα στο κλαμπ. Το ίδιο υποστήριξε και η 17χρονη, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε και άσκησε πάνω της σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της.

Τι υποστηρίζει ο 33χρονος τερματοφύλακας

Όπως δήλωσε στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο 32χρονος πρόκειται να υποστηρίξει ότι είναι αθώος κατά την απολογία του τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει ότι πως από τη δικογραφία αλλά και από όσα κατήγγειλε η 17χρονη από το Βέλγιο δεν προκύπτουν ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν την κατηγορία για βιασμό.

«Δεν υπάρχει ούτε στη δικογραφία ούτε στην καταγγελία της φερόμενης ως παθούσας είτε υπαινιγμός είτε ευθύς ισχυρισμός ότι υπήρξε βία ή ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή εν γένει», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είπε στον δικηγόρο του πως δεν είχε καμία επαφή με την κοπέλα. «Δεν είχε καμία επαφή μαζί της. Εκείνη τον προσέγγισε στο τραπέζι που καθόταν. Υπάρχουν κάμερες στο μαγαζί που μπορούν να πιστοποιήσουν τα λεγόμενα μας και αναμένουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Όσο για την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, για την οποία διώκεται, επίσης, ο Μπόρις Κλέιμαν, ο δικηγόρος του διευκρινίζει ότι βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης σε μέλος της παρέας του και όχι στον ίδιο.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι λόγω των όσων καταγγέλθηκαν εναντίον του ποδοσφαιριστή τα οποία έφεραν την απομάκρυνσή του από την ομάδα του Βόλου, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας βρίσκεται σε «κακή ψυχολογική κατάσταση».

Το χρονικό της υπόθεσης

Νύχτα Μεγάλης Δευτέρας, σε κλαμπ στην οδό Σκουφά ο 33χρονος ποδοσφαιριστή μαζί με έναν συμπαίκτη του είχαν πάρει άδεια για να μείνουν στην Αθήνα. Επίσης, μία παρέα εφήβων που βρίσκονταν στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής βρίσκονται σε διπλανό τραπέζι.

Ο 33χρονος ξεκινά να φλερτάρει με την 17χρονη. Σύμφωνα με την καταγγελία, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της νεαρής κοπέλας και από την κατανάλωση αλκοόλ φέρεται να την οδήγησε σε έναν πριβέ χώρο του κλαμπ. Εκεί φέρεται ότι άρχισε να την θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά με τα χέρια του, χωρίς την θέλησή της.

Λίγο αργότερα ξεσπά καυγάς μεταξύ των μαθητών και των ποδοσφαιριστών για την ασέλγεια στην ανήλικη και καταλήγουν στο Τμήμα. Ο 33χρονος συνελήφθη και η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του γνωστού ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια - κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο Μπέος έδιωξε τον Κλέιμαν και Εσκοβάλ

Στην ΠΑΕ Βόλος άμεσα «έτρεξαν» διαδικασίες και ο Μπόρις Κλέιμαν θα τεθεί εκτός ομάδας όπως και ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος πιθανότατα ήταν μαζί του στο μπαρ στο Κολωνάκι.

Έτσι, καλείται κι αυτός να αντιμετωπίσει την… οργή του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έδωσε εντολή για να ξεκινήσει η διαδικασία διακοπής συμβολαίου στους δύο ποδοσφαιριστές.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος χωρίς να δώσει διευκρινίσεις για το γιατί συμβαίνει αυτό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος:

Για τον Κλέιμαν: «Όταν με πληροφορήσανε σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού.

Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή.

Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά πώς μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο.

Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρονια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή γιατί είναι και ίνδαλμα για μικρά παιδιά».

Για τον Εσκοβάλ: «Από τη στιγμή που ήταν παρέα θα μπορούσε να το αποτρέψει. Πίνετε μαζί και δεν μπορείς να τον σταματήσεις; Για μένα συμμετέχεις…

Δεν θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα, αλλά ούτε τέτοιους ανθρώπους στην πόλη. Μπράβο στο κορίτσι που κατήγγειλε το περιστατικό. Η παρέα του κοριτσιού τον περίμενε έξω από το μαγαζί και έπεσε πολύ ξύλο».

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

«Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 11-4-2023 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος . Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμ.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της παθούσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εξωτερικά του καταστήματος και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Σχετικές ειδήσεις