ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο άνδρες που πυροβολούσαν άσκοπα στα Λιόσια

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο άνδρες που πυροβολούσαν άσκοπα στα Λιόσια
Pixabay

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφερε κινητοποίηση στην ΕΛΑΣ, η οποία ταυτοποίησε τους δύο άνδρες που πυροβολούσαν άσκοπα στα Άνω Λιόσια την Κυριακή του Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια γλεντιού την Κυριακή του Πάσχα στα Άνω Λιόσια, ένας νεαρός πυροβολούσε στη μέση του δρόμου χρησιμοποιώντας δύο όπλα. Το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ΕΛΑΣ να κινητοποιείται και την Τρίτη (18/4) να ανακοινώνει ότι έχει ήδη ταυτοποιήσει δύο άνδρες, 18 και 25 ετών, για τις αξιόποινες πράξεις.

«Αναφορικά με βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα ενημέρωσης στο οποίο απεικονίζεται άνδρας που προβαίνει σε άσκοπους πυροβολισμούς, από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής έχουν ταυτοποιηθεί δύο ημεδαποί 18 και 25 ετών για τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ΕΛΑΣ.

Τραυματισμός 72χρονου από αδέσποτη σφαίρα

Η δημοσίευση του εν λόγω βίντεο με τους πυροβολισμούς έγινε λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό 72χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε γλέντι και καθόταν σε τραπέζι όταν ένιωσε ένα τσούξιμο στο πόδι.

Σηκώνοντας το παντελόνι του διαπίστωσε ότι είχε καρφωθεί στη γάμπα του μία βολίδα και είχε αρχίσει να αιμορραγεί. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, και είναι καλά στην υγεία του. Διαπιστώθηκε πως η σφαίρα προήλθε από πυροβόλο όπλο 9 χιλιοστών.