ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλoνίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη δύο κουκουλοφόρων - Η αγκαλιά με τον ιερέα

Θεσσαλoνίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη δύο κουκουλοφόρων - Η αγκαλιά με τον ιερέα

Θεσσαλoνίκη: Ο ένας εκ των δύο κουκουλοφόρων που συνελήφθησαν έπειτα από κινηματογραφική καταδίωξη, έσφιξε στην αγκαλία του έναν ιερέα με τον οποίο ζήτησε να μιλήσει πριν παραδοθεί στις Αρχές

Πρωτοφανείς σκηνές βγαλμένες από τον κόσμο του... σινεμά εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, με δύο νεαρούς κουκουλοφόρους να συλλαμβάνονται έπειτα από μια επεισοδιακή καταδίωξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε φωτιά σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στη συμβολή Βενιζέλου και Ιωνος Δραγούμη κατά τη διάρκεια της νύχτας προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, αλλά και της ΕΛΑΣ.

Ακολούθησε καταδίωξη δύο κουκουλοφόρων, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα. Ο ένας εκ των δύο συνελήφθη σε live μετάδοση, αφού πρώτα πήδηξε από την ταράτσα πάνω σε όχημα και έπειτα άρχισε να τρέχει στον δρόμο.

Ο δεύτερος παραδόθηκε στις Αρχές έπειτα από διαπραγματεύσεις στις οποίες ενεπλάκη και ιερέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος κουκουλοφόρος απείλησε να πέσει στο κενό, ενώ αναφέρεται πως ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάμερες από το σημείο.

Όταν όλα τελείωσαν ο δεύτερος συλληφθείς έπεσε στην αγκαλιά του ιερέα.