ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb - Ηράκλειο: Θρίλερ με την καταγγελία για ακραίο bullying σε 7χρονη

Ρεπορτάζ Newsbomb - Ηράκλειο: Θρίλερ με την καταγγελία για ακραίο bullying σε 7χρονη
Pixabay

Με προβληματισμό αντιμετωπίζουν οι Αρχές την υπόθεση bullying σε βάρος 7χρονης σε δημοτικό σχολείο του Νέου Ηρακλείου.

Ξεκινά σήμερα (26/5) η έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για το τι ακριβώς έχει συμβεί με την υπόθεση bullying σε βάρος 7χρονης μέσα σε δημοτικό σχολείο του Νέου Ηρακλείου.

Το ανήλικο κορίτσι έχει ήδη δώσει μία κατάθεση στο τμήμα Ανηλίκων και αναμένεται να ξανακαταθέσει παρουσία παιδοψυχολόγων.

Οι γονείς του παιδιού είπαν στο Newsbomb.gr πως η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ωστόσο δεν θέλησαν να προβούν σε κάποια περαιτέρω δήλωση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 7χρονη είπε στους γονείς της ότι την έδεσαν και τη φίμωσαν στις τουαλέτες του σχολείου. Μαζί με τη μικρή μετέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ όπου κατήγγειλαν την επίθεση.

Όπως κατήγγειλαν, αγόρια τα οποία δεν γνωρίζει η 7χρονη την πήγαν με τη βία στις τουαλέτες και στη συνέχεια την έδεσαν σχοινί και τη φίμωσαν με ταινία. Μετά από λίγη ώρα, όπως είπε το κορίτσι, την απελευθέρωσαν μεγαλύτερα κορίτσια.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταγγελία αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο προβληματισμό από την Αστυνομία καθώς το κοριτσάκι φέρεται να άλλαξε την κατάθεσή του. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του και να θέλησε με αυτόν τον τρόπο το 7χρονο κοριτσάκι να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του ή ενδεχομένως τους φόβους του.

Οι Αρχές παρόλα αυτά θα πάρει καταθέσεις από όλους ώστε να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.

Δεν βρέθηκε ούτε σχοινί ούτε ταινία

Μετά τη σοκαριστική καταγγελία, στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνώντας τον χώρο, δεν βρήκαν ούτε το σχοινί ούτε την ταινία με την οποία η 7χρονη είχε βρεθεί από συμμαθήτριές της, όπως ισχυρίστηκε, οι οποίες δήλωσαν ότι όταν την έλυσαν, τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών.

Ωστόσο, στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες του παιδιού που δείχνουν τις γρατσουνιές στο πρόσωπο της 7χρονης. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε πώς ακριβώς έγινε η επίθεση. «Μαμά, έχει συμβεί κάτι. Θέλω όμως να στο πω στο σπίτι», είπε η 7χρονη στη μητέρα της όταν πήγε να την πάρει από το σχολείο.

«Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα. Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί 2 ώρες νωρίτερα», ανέφερε ο πατέρας αρχικά.

«Της είπε το παιδί ότι ήταν δεμένο στα χέρια και με ταινία στο στόμα. Δεν ξέρω ποια παιδιά, παιδιά μεγαλύτερων τάξεων. Εκφοβισμός, bullying αλλά σε υπερθετικό βαθμό», είπε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Έχει σημάδι από την ταινία στο πρόσωπο. Την έλυσαν φίλες της. Ήταν σε κατάσταση σοκ» πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις