ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ψυρρή: Σοκάρει η καταγγελία για βιασμό ανηλίκου - Ο 50χρονος τον νάρκωνε πριν ασελγήσει

Ψυρρή: Σοκάρει η καταγγελία για βιασμό ανηλίκου - Ο 50χρονος τον νάρκωνε πριν ασελγήσει

Την απόλυτη φρίκη ζούσε ένας 17χρονος στο Ψυρρή από φίλο της οικογένειάς του

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 50χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Ψυρρή και φέρεται να βίαζε επί τρία χρόνια έναν 17χρονο, γιο φίλης του. Κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του και έδινε στο παιδί ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία το ανήλικο αγόρι ζούσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια ενός οικογενειακού φίλου, ο οποίος βιιντεοσκοπούσε τη σεξουαλική κακοποίηση του νεαρού που ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020, όταν ήταν μόλις 13 ετών.

Ο πενηντάχρονος μέσα στη διάρκεια των τριών αυτών ετών βίασε το ανήλικο αγόρι τουλάχιστον εννέα φορές και για να μη διαμαρτύρεται άρχισε να του χορηγεί και ναρκωτικές ουσίες.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν στο σπίτι του 50χρονου, φερόμενου ως παιδοβιαστή, σκληρούς δίσκους για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει καταγεγραμμένο το υλικό από τις παράνομες πράξεις τους εις βάρος του ανήλικου αγοριού.

Μετά από καταγγελία του ανηλίκου, εντοπίστηκε ο 50χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 159 ναρκωτικά χάπια, 1,25 γραμμ. κοκαΐνης, 3,36 γραμμ. μεφεδρόνης, ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα επιμελώς εγκατεστημένη σε εσωτερικό σημείο, πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, 2 μεταλλικοί τρίφτες, ζυγαριά ακριβείας, πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης, 13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες, αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολάρια.