ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ψυρρή: «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω» - Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τον 50χρονο και τον βιασμό

Βιασμός

Ο κατηγορούμενος φέρεται να απειλούσε τον ανήλικο, που σήμερα είναι 17 ετών, ότι αν αποκάλυπτε τίποτα για τον βιασμό, θα τον σκότωνε

Ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη τη Δευτέρα (19 Ιουνίου) ενός 50χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι επί τρία χρόνια βίαζε ανήλικο παιδί, ναρκώνοντάς το με ουσίες, προκειμένου να κάμπτει τις αντιδράσεις του ενώ, στη συνέχεια, βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Η δράση του 50χρονου έγινε γνωστή έπειτα από καταγγελία του ανήλικου ενώ, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο κατηγορούμενος, απειλούσε το παιδί ότι αν μιλήσει θα το σκοτώσει.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως από την ΕΡΤ ανατριχιάζουν αφού, σύμφωνα με αυτές, ο κατηγορούμενος φέρεται να απειλούσε τον ανήλικο, που σήμερα είναι 17 ετών, ότι αν αποκάλυπτε τίποτα, θα τον σκότωνε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως δράστης είναι συγγενής του συντρόφου της μητέρας του ανήλικου. Το παιδί φέρεται να μίλησε στη μητέρα του για την κακοποίησή του από τον άνδρα, και η ίδια να πήγε στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί, ο 50χρονος παραδέχθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις πράξεις του.

Τα ευρήματα στο σπίτι του 50χρονου

Ο εφιάλτης του ανήλικου φαίνεται ότι ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, όταν ο 50χρονος φέρεται να παρέσυρε το παιδί στο διαμέρισμά του και να ασέλγησε σε βάρος του. Τότε, ο ανήλικος ήταν μόλις 13 ετών. Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος έκτοτε, ο κατηγορούμενος βίασε το παιδί τουλάχιστον 9 φορές. Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία την περασμένη Τρίτη. Ο 50χρονος συνελήφθη και, στη συνέχεια, στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, χάπια, καταγραφικό μηχάνημα κάμερας, σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και ένα αεροβόλο όπλο με 4 φυσίγγια. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης υποβλήθηκαν σε εργαστηριακή εξέταση.