ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μύκονος: Άγριος ξυλοδαρμός εργολάβου από μπράβους - Έβγαλαν πιστόλι, τον έδειραν με σιδερόβεργες

Μύκονος
Glomex/ΣΚΑΪ

Το βίντεο είναι από τον Νοέμβριο του 2022 όταν οι δράστες μπαίνουν στα γραφεία ενός 41χρονου εργολάβου στη Μύκονο με πιστόλια και με σιδερόβεργες στα χέρια

Βίντεο ντοκουμέντο με τη μαφία της Μυκόνου σε δράση έρχεται στο φως με τις εικόνες να είναι ιδιαίτερα σκληρές. Πρόκειται για ένα «γραφείο» εκτελέσεων ξυλοδαρμών στη Μύκονο που διατηρούσαν ένας 34χρονος Αλβανός μαζί με έναν 24χρονο συμπατριώτη του.

Το βίντεο είναι από τον Νοέμβριο του 2022 όταν οι δράστες μπαίνουν στα γραφεία ενός 41χρονου εργολάβου με πιστόλια και με σιδερόβεργες στα χέρια. Ο ένας τον κρατά από τον λαιμό και ο άλλος τον χτυπά στα πόδια.

Μάλιστα, ο ένας ξέχασε το πιστόλι πάνω στο γραφείο, το οποίο πήρε ο εργολάβος και άρχισε να τους απειλεί και ο ίδιος. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη oι δράστες έφυγαν, αλλά είχαν προλάβει να αρπάξουν 30.000 ευρώ. Ο εργολάβος κατέθεσε μήνυση για τον ξυλοδαρμό και είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί έπειτα από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 34χρονος είναι υπεύθυνος για ένα ακόμα συμβόλαιο ξυλοδαρμού κατά ενός 44χρονου Έλληνα εργολάβου στη Μύκονο τον Σεπτέμβριο του 2020. Συγκεκριμένα του είχε επιτεθεί με σιδερόβεργα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του προκαλώντας του κατάγματα στα χέρια και στα πόδια. Πριν δεχτεί την επίθεση είχε κάνει καταγγελία για αυθαίρετες κατασκευές στο νησί.