ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

UEFA Super Cup: Αλγερινός πήγε να μπει με μαχαίρι στο «Γ. Καραϊσκάκης»

UEFA Super Cup: Αλγερινός πήγε να μπει με μαχαίρι στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Eurokinissi

Ο 23χρονος Αλγερινός συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές

Στη σύλληψη 23χρονου Αλγερινού πριν από την έναρξη του αγώνα του UEFA Super Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια των προελέγχων έξω από την θύρα 1 του γηπέδου βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου, μαχαίρι και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης η Μάντσεστερ Σίτι

Στα… αγωνιστικά, η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, 67 ημέρες μετά τον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, επικράτησε 5-4 της Σεβίλλης στα πέναλτι (1-1 στα 90') και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ο Γκούτελι θα θυμάται για καιρό το ήχο της μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι στο τελευταίο-και καθοριστικό όπως αποδείχθηκε- πέναλτι, όμως η Σεβίλλη ίσως θα θυμάται επίσης τις ευκαιρίες που έχασε στο δεύτερο ημίχρονο, μη καταφέρνοντας έτσι να κερδίσει αυτόν τον αγώνα, μία δεύτερη φορά, 17 χρόνια μετά.

Είναι η τέταρτη φορά που ο Πεπ Γκουαρντιόλα φτάνει στο τρόπαιο του UEFA Super Cup, έχοντας κατακτήσει και τις τρεις προηγούμενες φορές που έφτασε σε αυτό, με την Μπαρτσελόνα το 2009 και το 2011 και με την Μπάγερν Μονάχου το 2013.

Για τη εξαιρετική Σεβίλλη συνεχίστηκε η... κατάρα , αφού έχει χάσει σαν φιναλίστ του UEFA Super Cup πιο συχνά από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, πέντε φορές (2007, 2014, 2015, 2016 και 2020), έχοντας κερδίσει την πρώτη της, το 2006.