ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα πρόσωπα και βίντεο ερευνούν οι Αρχές για την ταυτοποίηση του δολοφόνου

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα πρόσωπα και βίντεο ερευνούν οι Αρχές για την ταυτοποίηση του δολοφόνου

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του δολοφόνου του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ με νέα εντάλματα και συλλήψεις να επίκεινται.

Στο «κάδρο» των ερευνών για την καταδρομική, δολοφονική, επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τη Δευτέρα 07/08 με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έχουν μπει νέα πρόσωπα τα οποία οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν για συμμετοχή τους στα επεισόδια και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Ειδικότερα, από την αστυνομία έχουν γίνει επιπλέον ταυτοποιήσεις ατόμων που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία έχουν παραδοθεί στις δικαστικές αρχές και αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες να εκδοθούν νέα εντάλματα συλλήψεων.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που διενεργήθηκαν, δυστυχώς δεν βοήθησαν στις έρευνες ταυτοποίησης του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη.

Την ίδια ώρα, το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους αξιωματικούς που συμμετείχαν στον σχεδιασμό της επιχείρησης-φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους νέα βίντεο τα οποία και επεξεργάζονται για τυχόν εντοπισμό χρήσιμων στοιχείων.