ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μιχάλης Κατσουρής: Τι λένε οι απολογίες των αξιωματικών της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Μιχάλης Κατσουρής: Τι λένε οι απολογίες των αξιωματικών της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Τι αναφέρει η ένορκη διοικητική εξέταση της Αστυνομίας για τις ευθύνες των εμπλεκομένων που οδήγησαν ανενόχλητους τους Κροάτες χούλιγκανς να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα να δολοφονήσουν τον Μιχάλη Κατσουρή. 

Ολοκληρώθηκε η ένορκη διοικητική εξέταση της Αστυνομίας για τις ευθύνες των εμπλεκομένων στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με το OPEN, ο αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ που διενεργεί την ΕΔΕ έχει στα χέρια του τέσσερις απολογίες και με αυτό τον τρόπο μπορεί να συντάξει το πόρισμά του τις επόμενες ημέρες για το πως οι Κροάτες χούλιγκαν κατάφεραν να περάσουν στην Ελλάδα και να φτάσουν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι απολογίες που έχει στα χέρια του είναι ενός υποστράτηγου, δύο ταξιαρχών και ενός αστυνομικού διευθυντή που αναφέρουν ότι έκαναν όσα έπρεπε να κάνουν και κανείς δεν αναλαμβάνει κάποια ευθύνη ρίχνοντας ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Ειδικότερα, ο αξιωματικός της ΓΑΔΑ αναφέρεται στους δύο βοηθούς του, καθώς επίσης και στο Αρχηγείο λέγοντας ότι δεν είχε την πληροφόρηση και την ενημέρωση που θα έπρεπε να έχει, ενώ σημείωσε ότι δεν ήταν ο ίδιος στο κέντρο επιχειρήσεων όταν οι Κροάτες έφτασαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και σκότωσαν τον Μιχάλη Κατσουρή.