ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσσηνία: Άφαντοι με 240.000 ευρώ οι κουκουλοφόροι που ανατίναξαν ΑΤΜ σε φούρνο

Μεσσηνία: Άφαντοι με 240.000 ευρώ οι κουκουλοφόροι που ανατίναξαν ΑΤΜ σε φούρνο

«Χρυσή» μπάζα φαίνεται πώς έκαναν οι κουκουλοφόροι που πριν από λίγες ημέρες ανατίναξαν ΑΤΜ στο Πεταλίδι Μεσσηνίας

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στη Μεσσηνία για τους δράστες που παραμένουν ασύλληπτοι. Με ταχύτατες κινήσεις μπήκαν σε φούρνο, έβγαλαν τους εργαζόμενους και πήραν κασετίνες με χρήματα από ΑΤΜ.

Ένα χτύπημα κινηματογραφικό. Οι δράστες που χτύπησαν στη Μεσσηνία και έφυγαν με χρήματα που ξεπερνούν τα 240.000 ευρώ παραμένουν ασύλληπτοι. Έχουν καταφέρει να συσκοτίσουν τα ίχνη τους και να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

Το χρονικό

Οι 3 δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους αλλά ακόμη και τα παπούτσια τους και αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες πήγαν στον φούρνο που βρίσκεται στη Μεσσήνη, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 4 Οκτωβρίου.

Μέσα στον φούρνο βρισκόταν το ΑΤΜ. Έβγαλαν έξω τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο κατάστημα και προκάλεσαν την έκρηξη, αποσπώντας τα χρήματα που υπήρχαν μέσα.

«Ήταν πολύ καλοί με τον γιο μου, του ζήτησαν να απομακρυνθεί για να μην χτυπήσει. Έδιωξαν και το προσωπικό και μετά μέσα σε δύο λεπτά ‘έγινε η έκρηξη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του φούρνου.

Επαγγελματίες «κλέφτες»

Το αυτοκίνητό τους, που ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί από πού είχε κλαπεί, βρέθηκε καμένο και οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών εξετάζουν ακόμη ό,τι απέμεινε από αυτό.

Ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν δείχνει ότι οι δράστες είχαν σχεδιάσει προσεκτικά τις κινήσεις τους, αλλά και ότι γνώριζαν πως το ΑΤΜ είχε ανεφοδιαστεί τη Δευτέρα με χρήματα, δύο μέρες πριν το χτύπημα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στους γρίφους του χτυπήματος.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Στιγμές τρόμου για ανήλικη στη Λάρισα: 25χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει

Μαίρη Χρονοπούλου: Το αντίο της Finos Film - «Κάποιοι αποχωρισμοί γρατζουνάνε περισσότερο»

H υπογεννητικότητα συρρικνώνει την Ελλάδα - Ο Δρ. Πάντος στο Newsbomb.gr εξηγεί τους παράγοντες