ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αίγιο: Μαθητής Λυκείου ο έμπορος κάνναβης και κοκαΐνης – Η επεισοδιακή σύλληψή του

Αίγιο: Μαθητής Λυκείου ο έμπορος κάνναβης και κοκαΐνης – Η επεισοδιακή σύλληψή του

Αίγιο: Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στην σύλληψη του ανήλικου διακινητή ναρκωτικών – Συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου

Συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας (6/11) σε ορεινή περιοχή του Αιγίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ Αιγιαλείας, ένας 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή τροχοφόρου, αντίσταση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Οι αστυνομικοί, συνέλαβαν επίσης και τη μητέρα του ανήλικου για το αδίκημα της παραμέληση της εποπτείας του.

Επεισοδιακή η σύλληψή του

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον ανήλικο κατηγορούμενο να μεταβαίνει με δίκυκλο σε ορεινή περιοχή του Αιγίου και στη συνέχεια να κινείται πεζός σε σημείο καβάτζα.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον κατηγορούμενο προκειμένου να τον συλλάβουν, ωστόσο ο τελευταίος αντιστάθηκε σθεναρά, απωθώντας τους με τα άκρα του.

Ακολούθως, σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 74,80 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και 1,7 γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σημείο απόκρυψης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο περιείχε 881 γραμμάρια κάνναβης, διαμοιρασμένα σε δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες, 34 γραμμάρια κοκαΐνης και 182 γραμμάρια άγνωστης λευκής ουσίας.

Διαβάστε επίσης:

Ξηρασία επικρατεί στο 38% του εδάφους της χώρας - Σοβαρό πρόβλημα σε Μακεδονία και Θράκη

Ασπρόπυργος: Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες για τον γυμναστή - «Γαργαλούσε τα παιδιά στις κοιλιές»

Το Big Brother στην Αθήνα παραμονεύει και μοιράζει πρόστιμα