ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κορωπί: Συνελήφθη 15χρονος για bullying σε 14χρονο εδώ και τρία χρόνια

Κορωπί: Συνελήφθη 15χρονος για bullying σε 14χρονο εδώ και τρία χρόνια

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Στη σύλληψη ενός 15χρονου για bullying σε 14χρονο συμμαθητή του προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 15χρονος έβριζε 14χρονο συμμαθητή του κατά τη διάρκεια σχολικού προγράμματος και γι' αυτό τον λόγο συνελήφθη από τους αστυνομικούς το απόγευμα της Τρίτης.

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 15χρονου στο Κορωπί

Ο 15χρονος κατηγορείται ότι από κοινού με έτερο 16χρονο τα τελευταία τρία χρόνια προέβαιναν σε συστηματικό εκφοβισμό του 14χρονου μέσω εξυβρίσεων, απειλών και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος εκτός των χρονικών ορίων ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επισημαίνεται ότι o 15χρονος, πρωινές ώρες της ημέρας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, είχε προσεγγίσει από κοινού με συνομήλικο του, έτερο ανήλικο παθόντα που ανέμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο και βιαιοπράγησαν εναντίον του με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει τη δράση της προς την κατεύθυνση για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας των ανηλίκων με επιχειρησιακές δράσεις, σε περιοχές που διαπιστώνεται υψηλή παραβατικότητα.

Σχετικές ειδήσεις