ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μοναστηράκι: Συνελήφθη 16χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σεξουαλικά σε ανήλικα κορίτσια

Μοναστηράκι: Συνελήφθη 16χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σεξουαλικά σε ανήλικα κορίτσια

Ακόμα μια περίπτωση αλλοδαπού που επιτίθεται σεξουαλικά κατά κοριτσιών, εν μέση οδώ. Ο 16χρονος μαζί με συνεργό του δεν δίστασαν να χτυπήσουν και να ληστέψουν τον περαστικό που πήγε να επέμβει.

Όπως ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 27-11-2023 στην Πλατεία Μοναστηρακίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 16χρονος αλλοδαπός για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κλοπή κατά συναυτουργία. Αναζητείται ο συνεργός του.

οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν παρέα ανήλικων κοριτσιών στην Πλατεία Μοναστηρακίου και αφού τις εξύβρισαν προέβησαν σε προσβλητικές για τη γενετήσια ευπρέπεια χειρονομίες.

Ένας νεαρός άνδρας που αντιλήφθηκε το περιστατικό, παρενέβη και στην προσπάθειά του να σταματήσει τους δράστες, δέχθηκε χτυπήματα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Οι δράστες μάλιστα κατάφεραν να αφαιρέσουν το κινητό του.

Αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία σε κοντινό σημείο, προσέγγισαν το σημείο και παρά την προσπάθεια του 16χρονου να διαφύγει, τον δέσμευσαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.