ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλαμάκι: Ανήλικοι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 30 ατόμων – Ένας νεαρός στο νοσοκομείο - 4 προσαγωγές

Καλαμάκι: Ανήλικοι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 30 ατόμων – Ένας νεαρός στο νοσοκομείο - 4 προσαγωγές
notia.gr

Τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια δέχθηκαν επίθεση από 30 ανήλικους κουκουλοφόρους στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι.

Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι. Συγκεκριμένα τριάντα ανήλικοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια.

Οι κουκουλοφόροι φορούσαν σκληρά γάντια μηχανής και χτύπησαν τους τρεις ανήλικους. Από το συμβάν ο ένας ανήλικος διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με ελαφρούς τραυματισμούς έπειτα από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι τέσσερις δράστες εντοπίστηκαν και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα σύμφωνα με το notia στο σημείο βρέθηκε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία, Γιάννης Βέργης, ο οποίος ενημέρωσε για την καταδρομική επίθεση τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη.

Όπως είπαν οι μαθητές, οι δράστες ήταν επίσης ανήλικοι από την Αργυρούπολη. Η παρέα από τον Άλιμο καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραΐσκάκη, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών. Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο.

Πριν οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση. Κάποια από τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν, τρέχοντας στη Λεωφόρο Ιωνίας, κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα που περνούσαν. Ο ανήλικος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε σε κοντινό σούπερ μάρκετ για να γλυτώσει από τη μανία τους, αλλά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπάνε., μέσα στο κατάστημα.

«Έγιναν όλα μπροστά μου», λέει στο Notia, ένας κάτοικος της περιοχής. «Δεν πτοήθηκαν καν από την παρουσία μου. Ήταν πολλοί και εμφανίστηκαν ξαφνικά. Χτυπούσαν τα παιδιά και τους κυνηγούσαν στην Ιωνίας…».

Οι γονείς των μαθητών που χτυπήθηκαν θα υποβάλουν μήνυση και θα ζητήσουν από τους αστυνομικούς, να ελέγξουν το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του σούπερ μάρκετ.