ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέντη: Κρίσιμη μέρα για τον 31χρονο αστυνομικό – Άρχισαν τα νευρολογικά τεστ

Ρέντη: Κρίσιμη μέρα για τον 31χρονο αστυνομικό – Άρχισαν τα νευρολογικά τεστ

Ρέντη: Σκληρή μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε από φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»

Οι γιατροί περιμένουν ένα «θαύμα» αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού που δέχθηκε την ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Ο γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας τις τελευταίες ημέρες σταμάτησαν σταδιακά να χορηγούν κατασταλτικά φάρμακα στον 31χρονο αστυνομικό και την Τρίτη, διέκοψαν τη χορήγησή τους, τονίζοντας πως θα πρέπει να ελεγχθούν οι νευρολογικές αντιδράσεις του οργανισμού του.

Οι γιατροί θα προχωρήσουν σε μία σειρά από νευρολογικά τεστ, ώστε να δουν την κατάσταση της υγείας του και την κλινική του εικόνα. Θέλουν να δουν αν έχει κάποια εγκεφαλικά ερεθίσματα και κάποιες αντιδράσεις.

Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει 2 με 3 ημέρες. Σύμφωνα με το MEGA, οι έως τώρα αντιδράσεις του οργανισμού του αστυνομικού είναι μηδενικές.

Σημειώνεται πως η κατάσταση της υγείας του 31χρονου κρίνεται σταθερή, αλλά κρίσιμη, ενώ βρίσκεται νοσηλευόμενος σε ΜΕΘ, υποστηρίζεται μηχανικά και εξακολουθεί να βρίσκεται υπό εξωνεφρική αιμοκάθαρση.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωφρενική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».