ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέντη: Συντετριμμένοι οι συνάδελφοι του 31χρονου αστυνομικού έξω από το νοσοκομείο (pics)

Ρέντη: Συντετριμμένοι οι συνάδελφοι του 31χρονου αστυνομικού έξω από το νοσοκομείο (pics)

Η ΕΛΑΣ πενθεί για τον 31χρονο αστυνομικό που κατέληξε έπειτα από πολυήμερη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Απαρηγόρητοι είναι οι συνάδελφοι του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά τα επεισόδια στου Ρέντη και σήμερα ανακοινώθηκε ο θάνατος του, από τους γιατρούς του Γενικόυ Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν.

Οι συνάδελφοι του άτυχου αστυνομικού των ΜΑΤ βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του ίδιου αλλά και της οικογένειας του, κατά τη διάρκεια της πολυήμερης νοσηλείας του στο νοσοκομείο.

Ο 31χρονος νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση έπειτα από τον τραυματισμό του από τη ναυτική φωτοβολίδα που «καρφώθηκε» στον μηρό του

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή προχωρώντας και σε ακρωτηριασμό του ποδιού του προ ολίγων ημερών.

Ακολουθεί η ανακοίνψση που εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».