ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Παρασκευή: «Θα έρθουν πέντε άτομα, μην πείτε κουβέντα» -Το νέο ξέσπασμα του πατέρα του 13χρονου

Αγία Παρασκευή: «Θα έρθουν πέντε άτομα, μην πείτε κουβέντα» -Το νέο ξέσπασμα του πατέρα του 13χρονου

Οι ανήλικοι δράστες δεν έκαναν μόνο bullying στον 13χρονο αλλά έστειλαν φωτογραφίες στον πατέρα του και μηνύματα μετά την μήνυση που κατέθεσε

«Έχει καταρρεύσει το παιδί μου, είναι σε τρομερό σοκ» λέει ο πατέρας του 14χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου μπούλινγκ και ξυλοδαρμού από συνομήλικούς του στην Αγία Παρασκευή, εξαπολύοντας απειλές για τη ζωή του και της οικογένειάς του. Μάλιστα, ο πατέρας του 13χρονου, μιλώντας στο MEGA, συμπληρώνει: «Εκκρεμεί ακόμα η απειλή θανάτου προς τον 13χρονο γιο μου. Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί απειλή θανάτου».

Οι ανήλικοι δράστες δεν έκαναν μόνο bullying στον 13χρονο αλλά έστειλαν φωτογραφίες στον πατέρα του και μηνύματα μετά την μήνυση που κατέθεσε. «Σε εμένα έστειλαν μια φωτογραφία μερικές ώρες μετά αφού είχα καταθέσει τη μήνυση. Είχαν στείλει μηνύματα πριν βανδαλίσουν το αυτοκίνητο ότι θα έρθουνε πέντε άτομα».

Όπως είπε ο πατέρας του μαθητή «το παιδί μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ χωρίς την αγκαλιά της μητέρας του. Είπε στον αστυνόμο χθες ότι φοβάται για τη ζωή του. Τον αγκάλιασε ο άνθρωπος και του είπε "μην ανησυχείς, τώρα έχουμε αναλάβει εμείς"».

Η μητέρα του 13χρονου δήλωσε: «Το παιδί είναι τρομαγμένο δεν θέλει να βγει από το σπίτι. Κοιμάται μαζί μου το βράδυ κρατώντας μου το χέρι». Ο 13χρονος μετά την τραυματική εμπειρία που έζησε φοβάται να επιστρέψει στο σχολείο.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Αγία Παρασκευή

Τη δεύτερη μέρα του χρόνου και λίγο μετά τις 21:30, μετέβη στο Τ.Α. Αγίας Παρασκευής ο πατέρας του 14χρονου θύματος και κατήγγειλε ότι στις 2.1, στις 18:45, ενώ ο ανήλικος γιος του είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του κοντά στο σπίτι του ο 14χρονος δράστης τον πλησίασε και του είπε: «έλα λίγο πιο απόμερα» και στη συνέχεια ο δράστης μαζί με τον 16χρονο φίλο του ακινητοποίησαν τον ανήλικο κάνοντάς τον κεφαλοκλείδωμα, ενώ άτομο αγνώστων στοιχείων τραβούσε βίντεο με το κινητό του.

Στη συνέχεια αφού πρώτα τον έψαξαν αν έχει επάνω του κινητό τηλέφωνο ή λεφτά, του αφαίρεσαν τα παπούτσια του, καθώς επίσης και για μία στιγμή το σκύλο του ρίχνοντάς του γροθιά και με την απειλή ότι θα τον χάσει και δεν θα τον ξαναδεί τον υποχρέωσαν να τους ακολουθεί στο δρόμο ξυπόλυτος. Επίσης, τον ανάγκασαν να γονατίσει και να αναφερθεί σε δύο κοπέλες, ενώ τον τραβούσαν βίντεο και να αναφέρει τις φράσεις «η Νικολάι και η Ιωάννα είναι μ....ς», το οποίο βίντεο εστάλη στο γιο του μέσω της εφαρμογής instagram από το λογαριασμό με το όνομα "Vathis".

Οι δράστες, φεύγοντας τον απείλησαν ότι, θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά αν μιλήσει σε κανέναν ενώ οι δυο εξ αυτών είπαν στο παιδί ότι είχαν Glock πιστόλι και ότι μ’ αυτό θα τον σκοτώσουν.

Επίσης, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οι δράστες παραδέχθηκαν στον γιο του πως είχαν πασαλείψει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ένα χάμπουργκερ και έριξαν αυγά στα παράθυρα του 4ου ορόφου του σπιτιού του.