ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βέροια: Στη φυλακή η 37χρονη παιδοκτόνος

Βέροια: Στη φυλακή η 37χρονη παιδοκτόνος

Η 37χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη και εισαγγελέα μετά από μια διαδικασία που κράτησε τρεις ώρες.

Στη φυλακή οδηγείται η μητέρα που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Η 37χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη και εισαγγελέα μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Θυμίζουμε ότι ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η 37χρονη φέρεται να ανέφερε πως δεν σκότωσε το βρέφος αλλά «το σκότωσε κάποιος άλλος».

Μάλιστα ο δικηγόρος της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Έρευνα για... τελετές μαύρης μαγείας

Σοκάρουν οι καταγγελίες του πατέρα του βρέφους που σκότωσε η μητέρα του στην Ημαθία καθώς έκανε λόγο για τελετές... μαύρης μαγείας από την 37χρονη!

Ο πατέρας του άτυχου βρέφους, συντετριμμένος από τον χαμό του παιδιού του, σύμφωνα με τον ALPHA ζήτησε να ερευνηθεί η 37χρονη για συμμετοχή σε τελετές μαύρης μαγείας και μάλιστα όπως είπε και ο συνήγορός του σήμερα στα δικαστήρια Βέροιας φοβόταν πως θα σκοτώσει και τον ίδιο στον ύπνο του!

Μήνυση κατά της μητέρας και των γονιών της από τον πατέρα

Το πρωί της Παρασκευής ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας μιλώντας στο Newsbomb: «Γνώριζαν για την κατάσταση της, είναι συνυπεύθυνοι για την τραγωδία».

Ο πατέρας του 6,5 μηνών βρέφους είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όπως δηλώνει προσπάθησε να βοηθήσει τη 37χρονη βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Πήγα να τη βοηθήσω όμως οι γονείς της δεν παραδέχονταν το πρόβλημα της. Το έκανε για να με εκδικηθεί. Με ζήλευε παράφορα. Έφυγα από το σπίτι γιατί φοβόμουν ότι θα με έπνιγε το βράδυ» δηλώνει μιλώντας στο newsbomb.