ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέος Κόσμος: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛΑΣ - Ποιος ήταν ο 44χρονος που γάζωσαν με 81 σφαίρες

Νέος Κόσμος: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛΑΣ - Ποιος ήταν ο 44χρονος που γάζωσαν με 81 σφαίρες
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Νέος Κόσμος: Τουλάχιστον τρεις οι δράστες της  εν ψυχρώ εκτέλεσης του 44χρονου - Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για το αιματηρό περιστατικό

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής στον Νεό Κόσμο όπου άγνωστοι «γάζωσαν» με περισσότερες από 80 σφαίρες και σκότωσαν έναν 44χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τις αστυνομικές Αρχές, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας, ενώ όπως αναφέρει η ΕΡΤ στο τζιπ των δραστών επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα.

Το θύμα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος βενζινάδικου βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή της Φρατζή με την Ηλία Ηλιού, όταν τον πλησίασε ένα θηριώδες τζιπ με άγνωστο αριθμό επιβαινόντων οι οποίοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ και «γάζωσαν» τον άνδρα.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Σχιστού, λίγο αργότερα.

Θύμα απόπειρας δολοφονία το 2018 ο 44χρονος

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ονόματι Β.Ζ. ήταν άνθρωπος της νύχτας ενώ στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2018 είχε γίνει σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας στην περιοχή του Πειραιά, όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Κατά πληροφορίες το θύμα ήταν σεσημασμένο και στην λίστα ανθρώπων της νύχτας που είχαν εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις, μάλιστα ήταν ύποπτος για σχεδιασμό δολοφονίας ανώτατου δικαστικού.

Έρευνες και για μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε στο σημείο

Επιπλέον, πιθανολογείται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά την δολοφονία εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο.

Διενεργείται λοιπόν έρευνα και για τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας που εκτιμάται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία, ενώ έχει ληφθεί οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή για να εξεταστεί στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Αναφορές ότι οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα

Μάλιστα σύμφωνα με το OPEN, ένοικος ενός διαμερίσματος στον 1ο όροφο μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο της εκτέλεσης ανέφερε πως εντπόπισε οπή σε ένα από τα παράθυρά του.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί βρήκαν υπολείμματα από σφαίρα. Αυτό σημαίνει πως οι δράστες φεύγοντας από το σημείο που έβαλαν φωτιά, πυροβόλησαν ενδεχομένως στον αέρα, για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει το παράθυρο του διαμερίσματος.

Σχετικές ειδήσεις