ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Greek Mafia: Ντοκουμέντα από τη δράση της μαφιόζικης συμμορίας που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου

Greek Mafia: Ντοκουμέντα από τη δράση της μαφιόζικης συμμορίας που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου

Greek Mafia: Νέα ντοκουμέντα από την εγκληματική δράση του κυκλώματος που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την σκληρότητα με την οποία δρούσαν τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας που εμπλέκεται σε δολοφονίες της Greek Mafia, αποτυπώνουν φωτογραφίες ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το MEGA.

Μεταξύ αυτών απεικονίζεται η επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο όπου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Ενώ σε άλλη φωτογραφία οι δράστες έχουν πάει σε δύο φορτηγά τα οποία και πυρπόλησαν, καθώς σύμφωνα με το MEGA, υπήρχε μηχάνημα που κατασκευάζει λαθραία τσιγάρα. Ήταν ένα από τα χτυπήματα που πραγματοποίησαν τα μέλη της συμμορίας, μετά τη διπλή δολοφονία που πραγματοποιήθηκε στον Κορυδαλλό.

Σε άλλες φωτογραφίες απεικονίζονται οι δράστες κατά την επίθεση τους σε βιομηχανική αποθήκη στη Δυτική Αττική, σπάνε την πόρτα και όντας βαριά οπλισμένοι, με καλάσνικοφ πιστόλια και σιγαστήρες, προχώρησαν σε εμπρησμό.

Απήγαγαν σωφρονιστικό υπάλληλο και τον βασάνιζαν επί 3 ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας είχαν απαγάγει ένα σωφρονιστικό υπάλληλο από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να παρείχει βοήθεια σε ένα από τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο του 2023.

Τα μέλη της συμμορίας τον βασάνιζαν επί τρεις ημέρες, ζητώντας του πληροφορίες για τη βομβιστική επίθεση, με τον σωφρονιστικό υπάλληλο να αποκαλύπτει τα πάντα.

Συλλήψεις Greek Mafia: 2 «πιστόλια», 4 «βοηθητικοί», 3 συμβόλαια θανάτου - Ερευνάται η εμπλοκή τους και στην υπόθεση του Νέου Κόσμου

Όποιος άπλωνε χέρι και δυνάμωνε ήταν απειλή. Ακολουθούσαν προειδοποιήσεις και στη συνέχεια «μιλούσαν» τα όπλα όπως έγινε στις εκτελέσεις του Γιάννη Σκαφτούρου ή αλλιώς «Θείου Τζο» και του Βασίλη Ρουμπέτη ή αλλιώς «Ράμπο». Ο ηθικός αυτουργός ο οποίος μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστος, με τη νύχτα να κάνει λόγο για έναν σκληρό υπήκοο Ουκρανίας, έδινε την εντολή και οι εκτελεστές του μαζί με τους βοηθητικούς τους αναλάμβαναν δράση. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στη διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων είχε εμπλακεί και ο «Ζαμπόν» έτσι η εκτέλεση του δεν αποκλείεται να είχε την υπογραφή του ίδιου ηθικού αυτουργού και να χρησιμοποιήθηκε η ίδια ομάδα όπως και στα άλλα δύο συμβόλαια θανάτου Είναι κάτι που εξετάζεται καθώς η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Από την βασική 7μελη ομάδα έχουν συλληφθεί δύο άτομα, ακόμη δύο βρίσκονται έγκλειστοι σε φυλακές, ο ένας στη Λάρισα και ο άλλος στο Μαυροβούνιο ενώ οι άλλοι αναζητούνται με τους δύο να έχουν ήδη καταφέρει να περάσουν τα σύνορα της χώρας.

Τα μέλη της ομάδας που εκτελούσαν συμβόλαια και παρακολουθούσαν στόχους είναι υπήκοοι χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης κι ένας υπήκοος Αλβανίας. Ο μικρότερος σε ηλικία είναι μόλις 21ετων ο οποίος και συνελήφθη. Τα αρχικά του είναι Δ. Δ. Είχε δημιουργήσει τη δικιά του συμμορία στη Θεσσαλονίκη και διαφήμιζε τη δράση του στα Social Media. Το παρατσούκλι του στους κύκλους της νύχτας είναι «Το κλεφτρόνι» όπως αναφέρουν πηγές στο newsbomb. Ο 21χρονος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ συμμετείχε και στις δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν σε επιχειρήσεις συμφερόντων του Γιάννη Σκαφτούρου όπου στόχος ήταν μηχανήματα παρασκευής τσιγάρων.