ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φως στο Τούνελ:  «Κάποιοι ξέρουν αλλά δε μιλάνε» - Το κυνήγι θησαυρού και η μοιραία συνάντηση

f
MEGA

Φως στο Τούνελ: Αστυνομικές πηγές να χαρακτηρίζουν αδιάσειστα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εναντίον του 50χρονου κρεοπώλη. 

Μετά από 16 ώρες ανάκρισης ο κρεοπώλης δεν ‘έσπασε’, δεν αποκάλυψε που βρίσκεται ο Μπάμπης, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, αρνήθηκε ακόμα και τα ντοκουμέντα, αναφέρει το MEGA.

Αστυνομικός: Μας λες ότι πήγαινες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και μετά κάνεις αναστροφή. Το βλέπεις;

Κατηγορούμενος: Δεν είμαι εγώ.

Αστυνομικός: Βλέπεις το αμάξι; Κινείται προς τον δρόμο. Δες και την πινακίδα στο ζουμ.

Κατηγορούμενος: Δεν είμαι εγώ.

Αστυνομικός: Δες τα στοιχεία.

Κατηγορούμενος: Δε θυμάμαι.

Η οικογένεια του Μπάμπη ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή ένα σημάδι που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Κυνήγι θησαυρού…

Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι οι δύο άντρες δεν είχαν ραντεβού για κυνήγι. Από την άρση του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου προκύπτει πως οι τελευταίες διαδικτυακές αναζητήσεις του Μπάμπη Κούτσικου αφορούσα κυνήγι θησαυρού.

Ήταν αυτό το εύρημα του δράστη για να παρασύρει τον Μπάμπη; Πόσοι συμμετείχαν και πόσοι γνώριζαν; Ήταν το κίνητρο μόνο τα λεφτά;

Τα σενάρια είναι ανατριχιαστικά. Το σώμα θα μιλήσει ακόμα κι αν βρεθεί στο υγρό στοιχείο, λέει ο ιατροδικαστής Δημήτρη Γαλεντέρης.

Πόσοι γνώριζαν;

Ο 36χρονος, ο οποίος κλήθηκε για κατάθεση αμέσως μετά τη σύλληψη του κρεοπώλη, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε καφετέρια, κάτι που επιβεβαιώνεται και από βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

«Έφυγε (από την καφετέρια), πήγε σε ένα περίπτερο, πήρε κάτι και μετά ξαναγύρισε στην καφετέρια . Είναι στην κάμερα που ξαναγυρνάει στην καφετέρια, κάθεται λίγο και ξαναπάει σπίτι μετά».

Γιατί ο 50χρονος επικοινώνησε μαζί του; Για να τον βοηθήσει; Για να ψάξουν μαζί; Για να αποπροσανατολίσει;

Οι φίλοι του κρεοπώλη πάντως, λίγους μήνες πριν, είχαν πάρει μαζί μέρος σε τηλεπαιχνίδι.

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη μεταφερθεί σε έτερο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται.