ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στα Πατήσια: 56χρονος βίαζε για 7 χρόνια το ανήλικο παιδί της συντρόφου του

Φρίκη στα Πατήσια: 56χρονος βίαζε για 7 χρόνια το ανήλικο παιδί της συντρόφου του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όταν ένας 56χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικού εντάλματος.

Ο 56χρονος είναι κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Για εφτά χρόνια ζούσε τον εφιάλτη

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία εφτά χρόνια, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που ανακάλυψε κατά λάθος τις φωτογραφίες της κόρης της στο τηλέφωνο του δράστη και αφού εξακρίβωσε την αλήθεια των γεγονότων, τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Άμεσα συνελήφθη και αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικά αδικήματα που προβλέπονται από 7 άρθρα του Ποινικού Κώδικα για αδικήματα σε βάρος ανηλίκων κάτω των 14 ετών.