ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Μου κατέβασε τα εσώρουχα»: Τρόμος για 23χρονη - Πήγε να βιάσει την babysitter των παιδιών του

«Μου κατέβασε τα εσώρουχα»: Τρόμος για 23χρονη - Πήγε να βιάσει την babysitter των παιδιών του

Τον 45χρονο πατέρα των παιδιών που πρόσεχε κατήγγειλε μία 23χρονη για  σεξουαλική παρενόχληση

Την σεξουαλική παρενόχληση από τον άνθρωπο που επί δύο χρόνια πρόσεχε τα παιδιά του κατήγγειλε μία 23χρονη γυναίκα. Το θύμα βρήκε την δύναμη, έσπασε η σιωπή της και κατήγγειλε τις στιγμές φρίκης που βίωσε στα χέρια του εργοδότη της.

Η νεαρή κοπέλα πρόσεχε τα δύο παιδάκια της οικογένειας, ηλικίας 4 και 7 ετών. Η οικειότητά της με τα μέλη της οικογένειας ήταν τέτοια που θεωρούσε και η ίδια πως ήταν μέλος της καθώς περνούσε αρκετέ ώρες στο σπίτι τους.

Ωστόσο η νεαρή babysitter δεν είχε αντιληφθεί τις αρρωστημένες ορέξεις του 45χρονου πατέρα.

Όπως κάθε μέρα τη 23χρονη πήρε τα παιδιά από το σχολείο. Όταν γύρισαν σπίτι, εκεί τους περίμενε ο πατέρας.

Ο 45χρονος προσπάθησε να έρθει πιο κοντά στην 23χρονη με την πρόφαση να μάθει την πρόοδο των ανήλικων παιδιών του. Όμως δεν έμεινε εκεί… Ο πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών προφασίστηκε πόνοι στον ώμο και ζήτησε αό νεαρό κορίτσι να του κάνει μασάζ…

«Ε, μου λέει επειδή είσαι και αθλήτρια εδώ πάνω στον ώμο μου μπορείς να με… είμαι λίγο πιασμένος. Να τον πατήσω λίγο πάνω στον ώμο. Εντάξει του λέω. Το ΄κανα. Και μετά του λέω, ‘’φεύγω’’. Με πιάνει από τους ώμους με βάζει στον καναπέ. Και μου κατέβασε τα εσώρουχα μου», ανέφερε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Mega.

Εκείνη την ώρα μάλιστα στο παιδικό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά με τη δασκάλα που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και εκείνη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού πήγε να πέσει θύμα βιασμού από τον 45χρονο πατέρα.

«Έκανε την πράξη να βάλει χέρι δεν πρόλαβε πολύ γιατί τον έσπρωξα έβαλα παπούτσια κι έφυγα. Αλλά μετά με ακολουθούσε στις σκάλες για να με ζητήσει συγνώμη», σημείωσε στη συνέχεια η 23χρονη.

Το νεαρό κορίτσι τρομοκρατημένο το έβαλε στα πόδια, ενώ ακόμα δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό της αυτό που της συνέβη.

«Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Εννοείται ότι σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα τέτοιο πράγμα να είμαι στη δουλειά και να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά πήγα και έκανα στην αστυνομία την μήνυση κατευθείαν», εξήγησε.

Η καταγγελία

Η 23χρονη babysitter κατήγγειλε τον 45χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αυτό που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του.

Καταγγέλλουσα: Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δε σεβάστηκε. Θυμό νιώθω μέσα μου προς το παρόν».

Δημοσιογράφος: Τι σκέφτεσαι; Τι θέλεις να γίνει;

Καταγγέλλουσα: Να δικαστεί… Να πάρει την ποινή που πρέπει.

Σήμερα η νεαρή προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και συμβουλεύει γυναίκες που έχουν ζήσει αντίστοιχο περιστατικό να μην φοβηθούν να μιλήσουν.

Δείτε το βίντεο του Mega