ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα DNA - «Μιλούν» η σορός και οι μαρτυρίες

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα DNA - «Μιλούν» η σορός και οι μαρτυρίες

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα DNA για την ταυτοποίηση της σορού της Σταυρούλας Γκουγκουλιά - Όλα δείχνουν ότι ανήκει στη γυναίκα και μάλιστα ότι δεν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοχειρία αλλά για δυστύχημα.

Αρχίζουν και κλείνουν τα ερωτηματικά για την εξαφανισμένη Σταυρούλα Γκουγκουλιά, στην οποία φαίνεται να ανήκει η σορός που βρίσκεται στον Πόρο. Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες μίλησαν ενώ το μόνο που μένει είναι η ταυτοποίηση DNA. Τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν από ώρα σε ώρα ώστε να διελευκανθεί 100% αν η σορός ανήκει στην εξαφανισμένη γυναίκα από την Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι κατά «99,9%» βέβαιοι πως η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο τον Αύγουστο είναι της 53χρονης γυναίκας.

Η ουλή που υπάρχει στη σορό ενισχύει το γεγονός ότι πρόκειται για την Σταυρούλα, ενώ το ρολόι μαρτυράει ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο.

Παράλληλα, αυτόπτης μάρτυρας ξεδιάλυνε εν πολλοίς το τοπίο, καθώς ανέφερε πως το βράδυ της εξαφάνισης στον Άλιμο, είδε την Σταυρούλα να βγάζει τα ρούχα της και να βουτάει. Παράλληλα, πρόσθεσε πως πέρασε την επόμενη ημέρα από το σημείο και τα ρούχα ήταν ακόμη εκεί.

Έτσι η Ελληνική Αστυνομία έχοντας συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δυστύχημα, δηλαδη πνιγμό και όχι εγκληματική ενέργεια ή αυτοχειρία. Το σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα DNA θα ρίξουν σήμερα φως στην υπόθεση.

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τι είπε ο άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά - «Μπήκε στη θάλασσα, δεν βγήκε ποτέ»

Ο άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά στη γνωστή παραλία του Φλοίσβου μίλησε στο MEGA για τη στιγμή που την είδε να μπαίνει στη θάλασσα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γυναίκα άφησε τα πράγματά της και με το μαγιό της μπήκε στη θάλασσα αλλά δεν την είδε να βγαίνει. Τα πράγματά της έμειναν εκεί όλο το βράδυ αφού όταν πήγε την επόμενη μέρα ξανά στην παραλία, η τσάντα της ήταν ακόμα εκεί.

«Ήταν 9:30 - 10:00 περίπου, δεν ξέρω ακριβώς, απλώς ήρθε, μπήκε, άφησε την τσάντα άλλαξε και μπήκε να κάνει μπάνιο. Μπήκε για μπάνιο και από κει και πέρα ούτε την είδα να βγαίνει. Φορούσε μαύρα ρούχα απότι θυμάμαι. Ήταν μόνη της. Ότι μπήκε για μπάνιο ναι, ότι την είδα ότι ήταν μόνη της ναι. Τώρα αν ήρθε με άλλον και την άφησε παραπάνω, αυτό δεν το γνωρίζω»

«Δεν την είδα να βγαίνει, έφυγα εγώ μετά από κανένα 40λεπτο, περίπου τώρα. Δεν είχε βγει έτσι. Μέχρι την ώρα που ήμουν εγώ δεν είχε βγει.»

Για την επόμενη ημέρα που έφτασε στην παραλία και είδε τα πράγματα της Σταυρούλας στο ίδιο σημείο ανέφερε: «Ναι αφού μένω δίπλα. Πήρα τον καφέ μου και κάθισα δίπλα, τα ρούχα δείχνανε κάτι γυναίκες εκεί πέρα που κάνε μπάνιο, είναι λέει από τις πρωί από τις 9:30.»

«Μου φάνηκε μια χαρά η γυναίκα την είδα μπήκε μέσα, κολυμπούσε μια χαρά με το μαγιό της»

Γειτόνισσα Σταυρούλας: «Μισή με μία ώρα πριν μιλούσε με κάποιον»

Η γειτόνισσα της Σταυρούλας είδε την Σταυρούλα την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στην παραλία. Η γυναίκα μίλησε στο MEGA και περιέγραψε πως τα ρούχα τα οποία βρέθηκαν στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου ήταν εκείνα που φορούσε η Σταυρούλα την ημέρα προτού εξαφανιστεί.

«Φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι κι είχε ένα σακίδιο πλάτης σκουρόχρωμα, προς το μαύρο. Μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν φουσκωμένο το σακίδιο, πως βάζουμε ρούχα και πιέζεται; Είχε ήδη νυχτώσει, Αύγουστος μήνας, 21:30 με 22:00, κάπου εκεί. Μισή με μία ώρα πριν μιλούσε με κάποιον. Άκουσα που είπε «κύριε Γιώργο». Συμφωνούσε ήρεμα», αποκάλυψε η γειτόνισσα.