ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ - ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Η τελευταία πράξη του δράματος - Σήμερα τα αποτελέσματα από το DNA

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Η τελευταία πράξη του δράματος - Σήμερα τα αποτελέσματα από το DNA

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Σήμερα μπαίνει τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά

Τέλος μπαίνει στο θρίλερ της εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά η οποία αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο, με αναπόφευκτο τον τραγικό επίλογο.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό πως οι Αρχές στην αναζήτηση για την 53χρονη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κυψέλη, ξεκίνησαν να εξετάζουν σορούς προηγούμενων μηνών που δεν είχαν ταυτοποιηθεί ή αναζητηθεί.

Μέσα σε αυτές, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εντοπίστηκε πιθανότατα και εκείνη της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, με το μοναδικό στοιχείο που εκκρεμεί για την πλήρη ταυτοποίηση να είναι τα αποτελέσματα του τεστ DNA, το οποίο έχει ήδη υποβληθεί ο πατέρας της, με τις απαντήσεις να γνωστοποιούνται σήμερα, Παρασκευή (23/02).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι κατά «99,9%» βέβαιοι πως η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο τον Αύγουστο είναι της 53χρονης γυναίκας.

Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους δυο στοιχεία που έχουν ουσιαστικά, λύσει την υπόθεση: Το ρολόι στο χέρι της Σταυρούλας είναι το ίδιο με αυτό της σορού, όπως και μια ουλή στο σώμα της 53χρονης, η οποία ταιριάζει απόλυτα.

Παράλληλα, υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει πως το βράδυ της εξαφάνισης στην παραλία του Αλίμου, η Σταυρούλα μπήκε στη θάλασσα για μπάνιο και τα ρούχα έμειναν στο σημείο που τα άφησε.

Ωστόσο, στο σακίδιο της δεν βρέθηκε το πορτοφόλι της ή το κινητό της τηλέφωνο, τα οποία προφανώς και εκλάπησαν αφού η τσάντα έμεινε για ώρες ανοιχτή σε δημόσιο χώρο.

Αυτοκτονία ή δυστύχημα

Πλέον οι Αρχές, αν και εφόσον η σορός ανήκει στην Σταυρούλα Γκουγκουλιά, καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν η γυναίκα αυτοκτόνησε ή ο θάνατός της προήλθε από δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στη σορό, έχει γίνει χρήση κατασταλτικών χαπιών, όμοιων με αυτά που έπαιρνε η Σταυρούλα.

Το μέχρι τώρα σενάριο (και το πιθανότερο) είναι πως η Σταυρούλα δεν είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει καθώς θα άφηνε κάποιο σημείωμα που θα εξηγούσε την πράξη της. Αντίθετα, φαίνεται πως η 53χρονη έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί και τη συνέχεια τα ρεύματα να οδηγήσουν την σορό στον Πόρο, όπου έμεινε στα αζήτητα για 6 μήνες.

Φυσικά περισσότερες απαντήσεις θα δοθούν από την ταυτοποίηση του DNA.

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τι είπε ο άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά - «Μπήκε στη θάλασσα, δεν βγήκε ποτέ»

Ο άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά στη γνωστή παραλία του Φλοίσβου μίλησε στο MEGA για τη στιγμή που την είδε να μπαίνει στη θάλασσα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γυναίκα άφησε τα πράγματά της και με το μαγιό της μπήκε στη θάλασσα αλλά δεν την είδε να βγαίνει. Τα πράγματά της έμειναν εκεί όλο το βράδυ αφού όταν πήγε την επόμενη μέρα ξανά στην παραλία, η τσάντα της ήταν ακόμα εκεί.

«Ήταν 9:30 - 10:00 περίπου, δεν ξέρω ακριβώς, απλώς ήρθε, μπήκε, άφησε την τσάντα άλλαξε και μπήκε να κάνει μπάνιο. Μπήκε για μπάνιο και από κει και πέρα ούτε την είδα να βγαίνει. Φορούσε μαύρα ρούχα απότι θυμάμαι. Ήταν μόνη της. Ότι μπήκε για μπάνιο ναι, ότι την είδα ότι ήταν μόνη της ναι. Τώρα αν ήρθε με άλλον και την άφησε παραπάνω, αυτό δεν το γνωρίζω»

«Δεν την είδα να βγαίνει, έφυγα εγώ μετά από κανένα 40λεπτο, περίπου τώρα. Δεν είχε βγει έτσι. Μέχρι την ώρα που ήμουν εγώ δεν είχε βγει.»

Για την επόμενη ημέρα που έφτασε στην παραλία και είδε τα πράγματα της Σταυρούλας στο ίδιο σημείο ανέφερε: «Ναι αφού μένω δίπλα. Πήρα τον καφέ μου και κάθισα δίπλα, τα ρούχα δείχνανε κάτι γυναίκες εκεί πέρα που κάνε μπάνιο, είναι λέει από τις πρωί από τις 9:30.»

«Μου φάνηκε μια χαρά η γυναίκα την είδα μπήκε μέσα, κολυμπούσε μια χαρά με το μαγιό της»

Γειτόνισσα Σταυρούλας: «Μισή με μία ώρα πριν μιλούσε με κάποιον»

Η γειτόνισσα της Σταυρούλας είδε την Σταυρούλα την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στην παραλία. Η γυναίκα μίλησε στο MEGA και περιέγραψε πως τα ρούχα τα οποία βρέθηκαν στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου ήταν εκείνα που φορούσε η Σταυρούλα την ημέρα προτού εξαφανιστεί.

«Φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι κι είχε ένα σακίδιο πλάτης σκουρόχρωμα, προς το μαύρο. Μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν φουσκωμένο το σακίδιο, πως βάζουμε ρούχα και πιέζεται; Είχε ήδη νυχτώσει, Αύγουστος μήνας, 21:30 με 22:00, κάπου εκεί. Μισή με μία ώρα πριν μιλούσε με κάποιον. Άκουσα που είπε «κύριε Γιώργο». Συμφωνούσε ήρεμα», αποκάλυψε η γειτόνισσα.