ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χολαργός: 43χρονη κατήγγειλε βιασμό από 45χρονο που την συνόδευσε από το μπαρ σπίτι της

Χολαργός: 43χρονη κατήγγειλε βιασμό από 45χρονο που την συνόδευσε από το μπαρ σπίτι της

Ο 45χρονος αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο δεν συνελήφθη, ενώ στην 43χρονη χορηγήθηκε έγγραφο για ιατροδικαστική εξέταση

Στην καταγγελία ότι ένας 45χρονος τη βίασε στον Χολαργό προχώρησε μια 43χρονη. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το MEGA, όλα έγινα περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η 43χρονη, που διασκέδαζε σε μπαρ στον Χολαργό, ένιωσε ζαλάδα και έκανε εμετό έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα συμφώνησε να την πάει σπίτι ένας πρώην σύντροφός της και μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα, ο δράστης αρχικά εισήλθε σε αυτό, χωρίς της θέλησή της και στη συνέχεια τη βίασε.

Όπως κατέθεσε η 43χρονη, φώναζε και αντιδρούσε και όταν ο δράστης αποχώρησε η ίδια αποκοιμήθηκε, χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη, συνέπεια του σοκ που υπέστη.

Ο 45χρονος αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο δεν συνελήφθη, ενώ στην 43χρονη χορηγήθηκε έγγραφο για ιατροδικαστική εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού.