Τελικός Conference League: Με διαπίστευση θα γυρίσουν σπίτι τους οι κάτοικοι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Θα υπάρχουν τουλάχιστον 5 ζώνες ελέγχου, που θα ξεκινούν σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας
Τελικός Conference League: Με διαπίστευση θα γυρίσουν σπίτι τους οι κάτοικοι στη Νέα Φιλαδέλφεια
1'

Mία εβδομάδα έμεινε για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να είναι σε διαρκείς συσκέψεις για τα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν τουλάχιστον 5 ζώνες ελέγχου, που θα ξεκινούν σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το γήπεδο, όπου από την πρώτη κιόλας ζώνη θα ελέγχονται και θα σκανάρονται τα εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα αναχωρήσουν για το γήπεδο του τελικού από τον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Φάληρο για να μεταβούν στο σταθμό Πευκάκια. Οι συγκεκριμένοι συρμοί δεν θα κάνουν στάσεις σε άλλους σταθμούς.

Οι οργανωμένοι Ιταλοί φίλαθλοι αναμένεται να συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και από εκεί με συνοδεία αστυνομικών θα μεταβούν στην Opap Arena. Η ΕΛΑΣ αναμένεται να ζητήσει από την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να παρατείνει το ωράριο λειτουργίας του Μετρό και του Ηλεκτρικού, προκειμένου να μπορέσουν οι φίλαθλοι να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Πάντως, οι κάτοικοι που μένουν γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, θα χρειαστεί να εκδώσουν διαπίστευση από τοπικό αστυνομικό τμήμα για να μπορούν να πηγαίνουν σπίτι τους, κάτι για το οποίο αναμένεται να δοθούν διευκρινίσεις εντός της ημέρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή