Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Αγγίζει» τον δολοφόνο της 63χρονης η ΕΛ.ΑΣ. - Ανατροπή με πρόσωπο... κλειδί

Στη διαλεύκανση της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδας φαίνεται πως έφτασε η Ελληνική Αστυνομία
Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Αγγίζει» τον δολοφόνο της 63χρονης η ΕΛ.ΑΣ. - Ανατροπή με πρόσωπο... κλειδί
4'

Προς το τέλος του φαίνεται πως οδεύει το θρίλερ με τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα.

Όπως αναφέρει το MEGA, η ΕΛ.ΑΣ. αξιοποίησε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που εντόπισε και πλέον «αγγίζει» τον δολοφόνο της 63χρονης. Μάλιστα, η σύλληψή του αναμένεται εντός ίσως και των επόμενων ωρών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει η Αστυνομία στη διάθεσή της, πλέον αμφισβητείται και η ώρα θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας που έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στους αξιωματικούς της αστυνομίας, επαναλαμβάνει πως το μυαλό της, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Το έγκλημα δείχνει άσβεστο, αρρωστημένο μίσος για μια ανήμπορη γυναίκα με κινητικά προβλήματα και η ίδια υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, πως η μητέρα της δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

«Από τους δημοσιογράφους περιμένουμε και εμείς να μάθουμε τι γίνεται, δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ακούσαμε για τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, αυτά μπορεί να είναι οποιουδήποτε, τόσος κόσμος έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι, γιατροί, φίλοι», είπε η κόρη της 63χρονης.

Αρχικά είχε βρεθεί στο μικροσκόπιο ένα 6ωρο τη μέρα της δολοφονίας. Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη της 63χρονης από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της μέχρι την ώρα που φίλη της εκείνο το απόγευμα, μπήκε στο διαμέρισμα και την εντόπισε νεκρή.

Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της γυναίκας φαίνεται πως την έριξαν από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσαν 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο. Το κίνητρο όπως επαναλαμβάνει ο δικηγόρος της κόρης τηςθα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

«Περιμένω πως και πως να χτυπήσει το τηλέφωνο και να με καλέσουν από την αστυνομία να πάω να αναγνωρίσω κάποιον, αυτό που με αγχώνει είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που αναζητούσαν τους ενόχους για 1 και 3 χρόνια», είπε η κόρη της 63χρονης.

Κατάθεση στους αστυνομικούς έχει δώσει και η γυναίκα που μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε την 63χρονη νεκρή. Σε κατάσταση σοκ εκείνη την ημέρα τηλεφώνησε στην κόρη της και την ενημέρωσε για τις σκληρές εικόνες που είδε.

«Η κόρη της 63χρονης έχει πάρει άδεια μέχρι το τέλος του μήνα από την δουλειά της αλλά πιστεύω ότι θα της κάνει καλό να επιστρέψει, θα ξεχαστεί», είπε φίλη της κόρης της 63χρονης.

Όπως αποκάλυψε το Live News στο κάδρο της έρευνας βρίσκονται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας μια γυναίκα και ένας άντρας. Από το στενό περιβάλλον της 63χρονης η πρώτη και από το ευρύτερο ο δεύτερος, που μάλιστα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για μια σειρά από υποθέσεις και είχε ποινικό παρελθόν.

Ποιοι γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα της 63χρονης

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha οι δράστες γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα της άτυχης γυναίκας. Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, την περασμένη Παρασκευή, έφερε 5 μαχαιριές στον αυχένα, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι τη σκότωσαν για να τη ληστέψουν και να βρίσκονται πολύ κοντά στην λύση του μυστηρίου. Στο «κάδρο» της Αστυνομίας βρίσκονται δύο πρόσωπα.

Ωστόσο ο ξάδερφος της 63χρονης που μίλησε στην εκπομπή εκτιμά πως ο δολοφόνος δεν είχε οικονομικό κίνητρο.

«Τώρα να πηγαίνει ο άλλος για ληστεία και να πηγαίνει ακριβώς εκεί που είναι τα χρήματα είναι λίγο ύποπτο. Δεν πατάς στον άλλον 5 μαχαιριές στον αυχένα σε συγκεκριμένο σημείο.

Θα της είχε ρίξει και δύο μαχαιριές στα πλευρά. Ίσως και μια στην κοιλιά, δεν ξέρω και εγώ που αλλού. Εδώ μιλάμε ότι είχε 5 μαχαιρίες η κοπέλα στον αυχένα. Αυτό μου φαίνεται επαγγελματικό χτύπημα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή