Παγκράτι: Συνελήφθη 20χρονος υπάλληλος καταστήματος για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Σε βάρος του υπάλληλου σχηματίσθηκε δικογραφία

Παγκράτι: Συνελήφθη 20χρονος υπάλληλος καταστήματος για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων
Snapshot
  • Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός υπάλληλος καταστήματος ψιλικών στο Παγκράτι γιακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων.
  • Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 536 λαθραία καπνικά προϊόντα και 330 ευρώ στο κατάστημα.
  • Η υπόθεση διερευνήθηκε από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Παγκρατίου.
  • Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
  • Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Snapshot powered by AI

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (23/8) στην περιοχή του Παγκρατίου, 20χρονος αλλοδαπός, υπάλληλος καταστήματος ψιλικών, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με υπάλληλο καταστήματος ψιλικών στην περιοχή του Παγκρατίου, ο οποίος διακινεί λαθραία καπνικά προϊόντα, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο και εξακρίβωσαν την παράνομη δραστηριότητά του.

Μετά από έρευνα στο εσωτερικό του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 536 λαθραία καπνικά προϊόντα και
  • το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παγκρατίου/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή