ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη 27χρονος Αλβανός που διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Συνελήφθη 27χρονος Αλβανός που διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν  το απόγευμα της Τετάρτης (29/10/2014) στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ένας 27χρονος Αλβανός και ένας  53χρονος Έλληνας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου κατά την οποία συνελήφθη ο 27χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ο 53χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης, η οποία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (29/10), διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος είχε επιμελώς κρυμμένες (σε υπαίθριο χώρο) οχτώ αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 43,6 γραμμάρια ηρωίνη. Επίσης σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 27χρονο, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 27χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προέκυψε ότι ο 53χρονος είχε προμηθευτεί, από τον 27χρονο ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται, διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.