ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρόδος: Τα εγγόνια της πίσω από τη δολοφονία της 69χρονης (pic)

Ρόδος: Τα εγγόνια της πίσω από τη δολοφονία της 69χρονης (pic)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 69χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την ημερήσια πρωινή εφημερίδα της Ρόδου «Η Ροδιακή» πίσω από τη δολοφονία φέρεται να κρύβονται τα εγγόνια της άτυχης γυναίκας.

Από την πρώτη στιγμή, οι Αρχές είχαν βάλει στο «μικροσκόπιο» την εγγονή της 69χρονης άτυχης γυναίκας, παρόλο που ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις Αρχές.

Κατά την ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και σήμερα τα ξημερώματα (05/11/2014) «έσπασε» και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της.

Ως κίνητρο της δολοφονίας φαίνεται να αποτέλεσε το γεγονός ότι είχαν οικονομικές διαφορές με τη γιαγιά της, που τους οδηγούσε πολύ συχνά σε άγριους καυγάδες.

Ωστόσο, στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο νησί και όχι μόνο φέρεται να εμπλέκεται και ο εγγονός της, αδερφός της συλληφθείσας, ο οποίος επίσης κρατείται στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δύο δράστες αφαίρεσαν μία τηλεόραση από το σπίτι της γιαγιάς τους και στη συνέχεια την πούλησαν για λίγα ευρώ.

Πηγή φωτογραφίας: Rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις