ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα

Φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από τη «σύμπραξη» Επαναστατικού Αγώνα με Κουφοντίνα.

Δέκα ημέρες μετά την κοινή επιστολή μέσα από τον Κορυδαλλό του αρχιτρομοκράτη της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα και του μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα» Κώστα Γουρνά, ο Νίκος Μαζιώτης με νέο κείμενό του από τις φυλακές Διαβατών, αποκαλεί καταδότες τον Βασίλη Τζωρτζάτο και τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, αναφέροντας ότι:

«Η αλληλεγγύη έχει ένα μόνο πολιτικό κριτήριο, ότι οι κρατούμενοι κι οι μορφές δράσης που επέλεξαν όπως ο ένοπλος αγώνας, το αντάρτικο κι οποιαδήποτε άλλη μορφή δράσης για τα οποία βρέθηκαν στην φυλακή είναι μέρος του κοινού αγώνα και του κινήματος για την ανατροπή του κεφαλαίου και του κράτους, για την Κοινωνική Επανάσταση. Αυτοί για τους οποίους δεν ισχύει αυτό το κριτήριο είναι οι καταδότες και οι αποκηρύσσαντες, όπως ο Τζωρτζάτος που κατέδωσε συντρόφους του στην υπόθεση της 17Ν, χωρίς πίεση, βία και βασανιστήρια και ο Γιωτόπουλος που καταδίκασε την δράση της 17Ν στο δικαστήριο».

Η αναφορά του Μαζιώτη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στα δύο καταδικασμένα μέλη της «17 Νοέμβρη» «δείχνει» ότι στον «εμφύλιο» πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό στην τρομοκρατική οργάνωση, ο «Επαναστατικός Αγώνας» είναι με το «στρατόπεδο» Κουφοντίνα. Οι αναλυτές μάλιστα της αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι αυτή η «σύμπραξη» Μαζιώτη - Κουφοντίνα θα ενισχύσει επιχειρησιακά τη νέα γενιά τρομοκρατών, είτε στη «στρατολόγηση» νέων μελών από τη δεξαμενή των αντιεξουσιαστών, είτε στην ανάληψη «αρχηγικού» ρόλου του Κουφοντίνα και στη μεταφορά τεχνογνωσίας... Άλλωστε η «17 Νοέμβρη», ήταν η πιο δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση που έδρασε τη χώρα μας...

Οι Αρχές εκφράζουν μάλιστα φόβους ότι ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα πριν από τη λειτουργία των φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό, όπου θα μεταφερθούν όλοι οι κρατούμενοι για υποθέσεις τρομοκρατίας και γι αυτό έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε πιθανούς στόχους στους οποίους περιλαμβάνονται πολιτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για την αντιτρομοκρατική εκτός από τα ασύλληπτα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» είναι το γεγονός ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο δολοφόνος της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία, έχει βρει ως δίκτυο υποστήριξης τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Σχετικές ειδήσεις