ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη 43χρονος στην Χερσόνησο για «σκληρά ναρκωτικά»

Συνελήφθη 43χρονος στην Χερσόνησο για «σκληρά ναρκωτικά»

Συνελήφθη, το Σάββατο (8/11) στο Δήμο Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ένας 43χρονος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου , το Σάββατο το πρωί, πραγματοποίησαν έλεγχο στον 43χρονο, κατά τον οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Από τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση που ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, προέκυψε ότι ο 43χρονος, είχε αφιχθεί ακτοπλοϊκώς την ίδια ημέρα στο Ηράκλειο, μεταφέροντας ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, την οποία απέκρυψε επιμελώς σε διάσπαρτα υπαίθρια σημεία και χώρους, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 672,1 γραμμαρίων.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις