ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι απαγωγείς της 27χρονης φορούσαν συνέχεια κουκούλες

Οι απαγωγείς της 27χρονης φορούσαν συνέχεια κουκούλες

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, με βάση την κατάθεση της κοπέλας, ότι το κρησφύγετο που την κρατούσαν όμηρο οι απαγωγείς είναι μονοκατοικία στην ευρύτερη περιοχή ανάμεσα στη Λούτσα και τα Σπάτα.

«Το κρησφύγετο που με κρατούσαν αιχμάλωτη οι απαγωγείς είναι μονοκατοικία. Τα παράθυρα του δωματίου ήταν συνέχεια κλειστά, ενώ άκουγα ένα θόρυβο που έμοιαζε με αεροπλάνο», ανέφερε η νεαρή κοπέλα στην κατάθεσή της και συνέχισε λέγοντας «μου είπαν ότι δεν θέλουν να μου κάνουν κακό, φθάνει όμως να είμαι συνεργάσιμη. Στο κρησφύγετο βρίσκονταν τρία άτομα που φορούσαν συνέχεια κουκούλες και άκουγα μόνο τις φωνές τους. Ο ένας από τους απαγωγείς πιστεύω ότι είναι αλλοδαπός».

Το πρωί της Δευτέρας (10/11) μάλιστα την πήγαν με αυτοκίνητο της ασφάλειας σε Λούτσα και Σπάτα μήπως θυμηθεί κάτι από τη διαδρομή που ακολούθησαν οι απαγωγείς όταν την άρπαξαν από την Κυψέλη.

Τις δραματικές διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς είχε αναλάβει ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος είναι πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου του Αστέρα Τρίπολης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα και DNA των απαγωγέων στα σημειώματα της κοπέλας που χρησιμοποιήθηκαν ως «απόδειξη ζωής», ενώ στο «μικροσκόπιο» για υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες, έχουν μπει οι περιοχές που έγιναν τα τηλεφωνήματα με καρτοκινητό.

Σχετικές ειδήσεις