ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη Βούλγαρων για απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό

Σύλληψη Βούλγαρων για απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν το Σάββατο (13/12/2014) στη Νικήσιανη και τους Αντιφιλίππους Καβάλας, από αστυνομικούς για απόπειρα κλοπής σε Ιερό Ναό.

Πρόκειται για τρεις Βούλγαρους (δύο άνδρες και μία γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο το πρωί, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στη Νικήσιανη Καβάλας, όπου η 55χρονη εισήλθε σε Ιερό Ναό και διέρρηξε το παγκάρι, ενώ οι συνεργοί της ανέμεναν στο όχημα.

Η δράστιδα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πράξη της, καθόσον έγινε αντιληπτή από περιοίκους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς, οι οποίοι, κατόπιν σχετικών αναζητήσεων, εντόπισαν και συνέλαβαν, λίγη ώρα αργότερα, τους άλλους δύο δράστες, που είχαν διαφύγει με το όχημά τους.

Στην κατοχή της 55χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο Βούλγαρους έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις