ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρεις συλλήψεις για μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στο Περιστέρι

Τρεις συλλήψεις για μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στο Περιστέρι

Συνελήφθησαν την Τρίτη (30/12/2015) τρία άτομα στο Περιστέρι για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 27 και 32 ετών ενώ αναζητείται ένα ακόμη 26χρονος συνεργός τους. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της προηγούμενης Τρίτης (30-12-2014), ο 24χρονος ο οποίος οδηγούσε ταξί, στην περιοχή του Περιστερίου, αντιλαμβανόμενος επικείμενο έλεγχο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) έριξε στο οδόστρωμα ένα σακβουαγιάζ, που βρισκόταν στο χώρο αποσκευών του οχήματος, το οποίο αποπειράθηκε να παραλάβει ο 26χρονος αναζητούμενος. Δεν τα κατάφερε όμως και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 24χρονο οδηγό του ταξί και κατάσχεσαν το σακβουαγιάζ, το οποίο όπως διαπιστώθηκε περιείχε -38- νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους -19.895- γραμμ.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν δύο συνεργοί των ανωτέρω στη μεταφορά και τη διακίνηση των ναρκωτικών, ηλικίας 27 και 32 ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις