ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο καταζητούμενος για τη δολοφονία Κουμανταρέα

Αυτός είναι ο καταζητούμενος για τη δολοφονία Κουμανταρέα

Κοσμίν Γκαϊτάν. Αυτός είναι ο δεύτερος άνδρας που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα. Πρόκειται για έναν 29χρονο Ρουμάνο, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τρίτης (06/01/2015) συνελήφθη ήδη για την υπόθεση ένας 25χρονο άνδρας, ρουμανικής καταγωγής.

Σε βάρος του 25χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, της απόπειρας ληστείας από κοινού και της αντίστασης κατά της Αρχής κατά του συλληφθέντος δράστη.

Ο 25χρονος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του καταζητούμενου για τη δολοφονία του συγγραφέα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο συγγραφέας είχε βρεθεί νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Δεκεμβρίου 2014, στο σπίτι του στην Κυψέλη. Η νεκροψία - νεκροτομή έδειξε ότι ο Μένης Κουμανταρέας είχε στραγγαλιστεί.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Χριστίνα Τσάκωνα, οι οποίοι διενήργησαν τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του συγγραφέα, οι δολοφόνοι του Μένη Κουμανταρέα, πριν τον στραγγαλίσουν, του είχαν προκαλέσει βαριές κακώσεις στο κεφάλι και την κοιλιά.

Σχετικές ειδήσεις